2777
2789
لثه بالاش حالت تاوله ولی دندون نمی‌بینم .

آره احتمالا دندونشه

اگ دستش یا هرچیزی رو تو دهنش میبره بی قراری میکنه

آب دهنش میره یوقتا

از دندونشه

حالا مراقبت کن ازش عزیزم

تبشم مواظب باش ولی تبش شدید نیست درسته

تیکر تولدمه♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره احتمالا دندونشه اگ دستش یا هرچیزی رو تو دهنش میبره بی قراری میکنه آب دهنش میره یوقتا از دندون ...

چراتا۳۹میره هفته گذشته هم همین بلاسرش اومدبردم دکترمعاینه کردگفت شایدعفونت روده ای هست آنتی بیوتیک دادوتب براینسری بازهم تب کرد.میگم شایدهفته پیشم ازدندون بوده .ازدهنش اب میادوخیلی بی قراره دستشم تودهنش می‌کنه .سروگردنش هم بیشتر داغه تابدنش بچه م داغون شدازتب 

چراتا۳۹میره هفته گذشته هم همین بلاسرش اومدبردم دکترمعاینه کردگفت شایدعفونت روده ای هست آنتی بیوتیک د ...

چن وقتشه

تاحالا دندون درآورده؟

اون هفته بعد از تب دندون درآورد بعد آروم شد یانه؟

تیکر تولدمه♥️

[QUOTE=158108911]چن وقتشه تاحالا دندون درآورده؟ اون هفته بعد از تب دندون درآورد بعد آروم شد یانه؟[/QUOپانزده ماه س .ن چیزی ندیدم .ولی این هفته دیدم لثه بالاش گوشه یکی ازدندونای اسیابش حالت تاول داره .نمی‌دونم گلوش چرک کرده یاازدندون هاشه نشستم فکروخیال بدمیکنم وگریه میکنم 

[QUOTE=158108911]چن وقتشه تاحالا دندون درآورده؟ اون هفته بعد از تب دندون درآورد بعد آروم شد یانه؟[/Q ...

نه احتمالا از دندونشه

بد به دلت راه نده

حتما بچه اولته که اینجوری ترسیدی

حق داری

نترس دندونش که بزنه بیرون آروم میشه

بعدم ماخودمون که بزرگیم یه دندون دردمیگیریم امون همه رو میبریم حالا این که بچس طفلک زبون نداره حرف بزنه

تیکر تولدمه♥️
نه احتمالا از دندونشه بد به دلت راه نده حتما بچه اولته که اینجوری ترسیدی حق داری نترس دندونش که ...

اره بچه اولیه .کنترل تبش واقعاسخته اصلابه هیچ عنوان نمی‌ذاره پاشویه کنم .الآنم فقط شیاف کردم و نشستم بالاسرش چیزیش نشه وگرنه نمی‌ذاره کوچکترین حوله یا پارچه ای بزنم بهش.

اره بچه اولیه .کنترل تبش واقعاسخته اصلابه هیچ عنوان نمی‌ذاره پاشویه کنم .الآنم فقط شیاف کردم و نشستم ...

بچه منم همین بود اصن نمیذاشت دست بزنم بش

حالا همون شیاف کم کم تبشو میاره پایین

توکلت به خداباشه عزیزم♥️

تیکر تولدمه♥️
بچه منم تب داره.ازدیشب دایم ۴ ساعته دارم براش شیاف میزارم بااین حال از ۳۸ پایینتر نمیاد. خدایا کمک ...

دورازجون .خدانصیب هیچکس نکنه .من دوهفته س خون به دلم شده ازغصه این بچه خودم نصف شدم .ایشالله حق امام حسین درمان کروناپیدابشه 

بچه منم همین بود اصن نمیذاشت دست بزنم بش حالا همون شیاف کم کم تبشو میاره پایین توکلت به خداباشه عز ...

مال من باشیافم پایین نمیاد.همیشه همین بوده اگرتب کنه بابدبختی کنترلش میکنیم

عزیزم دقیقا دختر من همینجوری بود 4 روز تمام فقططططط گریه کرد 

تبش هم فقط با شربت ایبوبروفن‌ که دکتر تجویز کرد یکم اومد پایین

بعد چهار روز دکتر بهش شربت دیفن هیدرامین و ایبوبروفن‌ داد تا این بچه یکم آروم شد

نگران نباش مال دندوناشه داره جوونه میزنه

خیلی سخته 

من چهار روز تمام نخوابیدم درکت میکنم 

میگذره