2821
2789
عنوان

مادرشوهر

195 بازدید | 21 پست

سلام دوستان مادرشوهر من وضع مالی خیلی عالی داره و فامیل هستیم ایشون برای بقیه بچه هاش که ۳تاپسربه غیراز شوهرم و یک دختر داره زمان ازدواجشون خیلی خرج کرده و طلا خریده

البته اون دوران قسطی میگرفته و خود پسراش مقداری کمک میکردن اما حالا نوبت ما رسیده خسیس شده و میگه گرونیه درصورتی که ایشون هرچقدرم ازاین پول ها خرج بکنه هیچیشون نمیشه ومن خیلی درعذابم که چرا برای من نمیخوادانجام بده و دلم میگیره که حس میکنم منودوست نداره

نمیدونم دلیل کارش چیه و میگه الان کاسبی خرابه اما ربطی نداره خساستشون میاد

من چیکارکنم کمتراذیت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نیاز  نیست بکنی فقط توقع نداشته باش تا آروم باشی

توقع را از شوهرت داشته باش نه مادرش

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

واي مثل مني چقدر بدبختيم والا 

منم مادر شوهرم برا همه بچه هاش خونه خريد 

ما مستاجريم 

و حتي كار شراكتي با پدرش زد پولمونو بالا كشيدن خدا لعنتشون كنه فقط ايشاالله

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
نخواه کسی به زور برات از جیب خرج کنه  عزت خودتو نگه دار  منم کشیدم که میگم

اخه این درسته اما من‌مقایسه میکنم به من میگه گرونیه اما گرونی به هیچ جای اونافشارنمیاره ازش بدم میاد هیچ کدوم عروساش مثل من بهش احترام نمیزاره 

سرعقدم یک دستبندنازک برام خرید اونم ازشوهرم پولشوگرفته بوددرصورتی که خودش نیازی به این پولانداره

زمونه خیلی بد شده

اره من خیلی دل نازکم دلم سریع میشکنه 

مثلا هفته پیش من خیلی خسته بودم خواهرش خونشون بود به منم گفتن برم منم نمیخواستم برم اما نخواستم حرفشون زمین بیوفته رفتم اما نگو نقشه بوده تا چلوی خواهرش بی محلی بکنه بهم

من هنوز یک ماه عقد کردم

پسرخودشم بدش اومدبهش گفت 

مادرش گفت من باابجیت دعواکردم

اره من خیلی دل نازکم دلم سریع میشکنه  مثلا هفته پیش من خیلی خسته بودم خواهرش خونشون بود به منم ...

تورو خدا فقط محبت کن اگه پسر رو دوسش داری تهش باید بسوزی و بسازی عزیز

تورو خدا فقط محبت کن اگه پسر رو دوسش داری تهش باید بسوزی و بسازی عزیز

میدونی چون برای جاریم خرج کردن بد شده میخوان به من روندن 

منم میخوام نرم خونشون بخاطرشوهرم دلم براش میسوره میرم