2777
2789
عنوان

قهر 😒😒😒😒

312 بازدید | 26 پست

چجوری با شوهرتون قهر میکنید اون میاد عذرخواهی میکنه؟

اصلا چجوری میشه طولانی قهر کرد🤕🤕

من اصلا بلد نیستم قهر کنم بخدا همیشه منت شوهرمو میکشم ولی این سری فرق داره خیلی بهم بی حرمتی کرده

روز اولی که رفتیم سر خونه خودمون قبل باز کردن در گفت یه قولی بهم بده هر موقع هر وقت ناراحت شدیم یا مشکلی پیش اومد بیا باهم بشنیم صحبت کنیم رفعش کنیم قهر و دلخوری و دل شکستن نداریم

کلا دعوا نکردیم تا حالا 

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی سرسنگین شو بفهمه تغییری کردی  و بیاد بحرفین و ناراحتیتو بگو قهر بدون توضیح دلیلش یا قهر طولانی سمه برا زندگی مشترک

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 

زیاد قهر نمی کنیم قهر هم کنیم اون عادت نداره به حرف نزدن و قیافه گرفتن من سریع میاد میگه بیا صلح نامه رو امضا کن بابا ناز نکن😂😂😂

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

من الان قهرم

حدودا هفت هشت روزی میشه دلم براش یذره شده

خیلی مغروره بارها من پاپیش گذاشتم

دیگه دلم نمیخواد من برم

این رفتارش اذیتم میکنه واقعا 

اخه بقول معروف که میگن زن اهل ناز مرد اهل نیاز

چند باری من ناز کشیدم دیگه کلافه شدم 

وای من نمیتونم تو قهر دووم بیارم چه حق با خودم باشه چه طرف مقابل من میرم زودتر معذرت خودهی میکنم 😐😐انقدر دلم میخواد عین خیالمم نباشه و ۳،۴روز قهر بمونم ولی نمیشه لامصب

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
هیچی سرسنگین شو بفهمه تغییری کردی  و بیاد بحرفین و ناراحتیتو بگو قهر بدون توضیح دلیلش یا قهر طو ...

من هرچقدر سرسنگین باشم اون اهمیت نمیده آخرم مثل خرا خودم باید برم منت کشی