2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیزم ..اگه دوست داشتی بگو چرا یکم سبک بشیم حداقل

راستش دوسال که درگیر یک کلاعبرداری که برای مهاجرت میخواستم برم شدم بعد پولمو الان طرف داره دره دره میده وصع مالیم خ بد شد. خیلی . بعد پارسال اقدام کردم که یک مرکز بگیرم من روانشناسم بعد ب زور و با دوندگی و بدبختی گرفتم یکسالو نیم دویدم بعد خب سرمایه نداشتم منتطر شریک بودم . یکی پیدا شد گفت شریک بعد یکماه پشیمون شد بعد اون یک نفر دیگه که جا و مکان مال اون بود اومد جلو ۴ ماه الاف اون بودم بعد اونم بهداشت اومد الکی گفت حیاط موراییک نداره و طرف هم خودش تخلف کرد هنوز پروانه نگرفتیم رفت مریض گرفته بود خودم نخواستم باهاش شریک بشن بهم زدم . یک شریک دیگه الان میدا شده از ۲۶ ام شهریور دنبال جا نیکردیم یکی پیدا کردیم یک هفته اوکی بود و درکیرش بعد صاحبخونه گفت من نمیدم دوباره دیروز رفتیم یک سوله دیدیم اونم گفت اوکی حالا امروز میگه من میفروشم اجاره نمیدم 😣. من مونوم کارم چرا به گره میخوره... منتطر مرکزمم راه بیوفته خ برام حیاتیه . نمیدونم چرا اینجوری نیشه. حالا فردا قراره بریم یک خونه ببینیم میترسم اونم نشه دیوونه شدم . دوستم الان یکماهه مرکزشو زده با من اقدام کرد من هنوز مونوم . نمیدونم چرا خدا کمکم نمیکنه

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

کاش هیچوقت مامانم افسردگی نداشت از وقتی یادم میاد مامانم دارو مصرف میکرده از وقتی یادم میاد افسرده بوده 

خیلی درده شاهد خودکشی های مادرت باشی خیلی در ده آدم پیش شوهرش خجالت بکشه خیلی چیزای دیگه که وقت واسه گفتم نیست ..خیلی سخته ببینی پدر مادزت بزور دارن باهم زندگی میکنن ...  

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
راستش دوسال که درگیر یک کلاعبرداری که برای مهاجرت میخواستم برم شدم بعد پولمو الان طرف داره دره دره م ...

انشاالله که هر چی زودتر گره کار شما م باز بشه موفق ترین میشد تو شغلتون حتما اگه علاقه هست به نتیجه میرسید ..

واقعا اعتماد کردن به آدما خیلی سخت شده ..خدا کنه که روزی برسه که خودتون به تنهایی مرکزتون رو باز کنید شراکت سخته تو این شرایط ...ما هم تو بورس 80 میلیون تومن مون رو از دست دادیم واسه ما که مستأجریم خیلی اتفاق بدی بود واسمون ..

انشاالله که هر چی زودتر گره کار شما م باز بشه موفق ترین میشد تو شغلتون حتما اگه علاقه هست به نتیجه م ...

عزیزم ..اره خ سخته . من مجبور بودم که شریک شدن ب دو دلیل اول اینکه سرمایه نداشتم دوم اینکه مرکزم مال اقایان هست نعتادین مرد. پس باید یک مرد مدیریت نیکرد . خودم نمیتونم هیچ پستی داشته باشم . بنابراین باید یکی مدیریت کنه که دل بسوزونه پس باید خودشم شریک باشه. اما خب پیدا شده و نمیدونم چرا کارام اینجوری میشه . به نطرت طبیعیه این اتفاقات ؟ 

عزیزم ..اره خ سخته . من مجبور بودم که شریک شدن ب دو دلیل اول اینکه سرمایه نداشتم دوم اینکه مرکزم مال ...

شاید حکمتی توش باشه عزیزم ولی از تلاشت خسته نشو حالا که اینقدر زحمت کشیدی ادامه بده قوی ترم ادامه بده انشاالله که درست میشه همین که تا اینجا رسیدید خودش کلیه هر کسی شاید این انگیزه رو یا شرایط رو نداشته باشه ...

شاید حکمتی توش باشه عزیزم ولی از تلاشت خسته نشو حالا که اینقدر زحمت کشیدی ادامه بده قوی ترم ادامه بد ...

من خیلی قوی بودم . قوی وتنها. گاهی دلم برای خودم میسوزه 😢. دعا کنید کارم فردا درست بشه لطفا خیلی تو سختی هستم 

من خیلی قوی بودم . قوی وتنها. گاهی دلم برای خودم میسوزه 😢. دعا کنید کارم فردا درست بشه لطفا خیلی تو ...

حتما عزیزم ..انشاالله که بهترین اتفاقا براتون پیش بیاد .خدا بزرگه .