2777
2789

سلام.من متاسفانه حاملگیم پوچه.میشه کمکم کنید ک چیا بخورم ک زودتر سقط بشه.میترسم برم کورتاژ.ب نظرتون تو خونه سقط میشه؟

همسرم و پسرم عااااشقتوووونم  

من ی پیاده‌روی تند و اساسی رفتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا حاملگی پوچ سقط کردم.توخونه سقط شدند.فقط رفتم دکتر بهم داروداد که سقط شد..

ای وای متاسفم عزیزم.خیلی سخته.من ک دکتر فرستاد برم بیمارستان ولی نرفتم دارو هم نداد گفت برو بیمارستان شیاف میذارن سقط میشه.من از کورتاژ میترسم

فقط همین؟

چای زعفرون غلیظ بخور کاچی هم خوبه چون پوچ هست دفع میشه ولی خودتو آماده کن من چهل روز خونریزی و لکه بینی داشتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الان خونریزی دارم یعنی ممکنه سقط نشه؟برم بیمارستان ؟

راستی قرص زیرزبونی هم خوردم اگه خیلی شدیده برو ولی اگه میتونی تحمل کنی بهتره وضع بیمارستان خرابه الان فقط دلت رو گرم نگه دار و استراحت کن

چای زعفرون غلیظ بخور کاچی هم خوبه چون پوچ هست دفع میشه ولی خودتو آماده کن من چهل روز خونریزی و لکه ب ...

خداکنه من خیلی میترسم سقط نشه تو خونه.دردش خیلی زیاده؟خیلی ببخشید ساک حاملگی چجوریه موقع دفع؟شما دیدی؟

[QUOTE=158087002]راستی قرص زیرزبونی هم خوردم اگه خیلی شدیده برو ولی اگه میتونی تحمل کنی بهتره وضع بیمارستان خرابه الا 

نه شدید نیس قابل تحمله.اره بخدا خودمم خیلی میترسم بچه کوچیکم دارم شرایطم اصن خوب نیس نمیتونم برم بیمارستان

خداکنه من خیلی میترسم سقط نشه تو خونه.دردش خیلی زیاده؟خیلی ببخشید ساک حاملگی چجوریه موقع دفع؟شما دید ...

ن ندیدم ی چیزای مثل تیکه تیکه خوشه مانند بود رفتم دوش آی گرمم گرفتم کلی معذرت میخام خونریزی کردم بعدم رفتم سونوگرافی گفت بقایا نداری 

قرصت چی بود؟میشه منم خودم بگیرم بخورم ؟

از هلال احمر گرفتم یادم نیست اسمشو

ن ندیدم ی چیزای مثل تیکه تیکه خوشه مانند بود رفتم دوش آی گرمم گرفتم کلی معذرت میخام خونریزی کردم بعد ...

چندهفته بودی؟یعنی لخته میومد؟آخه میگن نمیدونم ساک حاملگی سفیده مث چربی میمونه.

من الان فقط دارم لخته های کوچیک دفع میکنم خیلی معذرت میخوام یعنی ممکنه دفع شده باشه؟