2777
2789
عنوان

یه دوست برای کافه رفتن و صحبت کردن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه درس نمیخونی حوصلت سرمیره .سرکارنمیری؟ 

نگفتم حوصلم سر میره

گفتم تنهام یکیو میخوام باهاش درد و دل کنم

وگرنه ما از صبح ساعت ۶ تا شب ساعت ۸ یه کله دارم درس میخونم بخاطر همین احساس تنهایی میکنم

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
مجرد که تایم زیاد داری خوش به حالت میتونی با گروه های طبیعت گردی بری بچرخی یا با گروه های دانشگاهی ی ...

منم اصن وقت ندارم خیلی درسا سنگینه یادم نمیاد آخرین بار کی با خیال راحت رفتم تفریح ساید ۸ سال پیش

مگه مدرسه آنلاین نیست؟منم مثل توام ولی بچه هام مدرسه نمیرن،انلاینن

بچه ها کلاس چندمن؟مال من دوقلو الان دوم رفتن پارسال مدرسه ها تعطیل شد پدرم در اومد بهشون درس دادنی،اصلا نمینشستن پای کلاس آنلاین امسال با مدرسه صحبت کردم گفتم من میارمشون

مجرد که تایم زیاد داری خوش به حالت میتونی با گروه های طبیعت گردی بری بچرخی یا با گروه های دانشگاهی ی ...

باز تو وقتی بچه هات نیستن وقت برای کافه داری ولی من همونم ندارم درس همیشه هست هیچوقت مدرسه و مهد کودک نمیره

کی نمیره؟متوجه نشدم،مگه نگفتی مجردی

درسو گفتم

گفتم حداقل تو بچه هات مهد و مدرسه میرن یه تایم واسه بیکاری و راحتی و کافه رفتن داری ولی من درسام که نمیتونم بذارم مهد و مدرسه همیشه باهام هستن تایم بهم نمیدن

بچه ها کلاس چندمن؟مال من دوقلو الان دوم رفتن پارسال مدرسه ها تعطیل شد پدرم در اومد بهشون درس دادنی،ا ...

من اولیم کلاس دومه دومیم ۵ ساله شه،منم پارسال پدرم درومد ولی نمیدونم مدرسه قبول کنه یا نه مثل شما،شما مدرسه غیردولتی نوشتی،؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
من اولیم کلاس دومه دومیم ۵ ساله شه،منم پارسال پدرم درومد ولی نمیدونم مدرسه قبول کنه یا نه مثل شما،شم ...

اره عزیزم،بچه های منم دوقلو بودن الان کلاس دوم هستن پارسال خیلی سخت گذشت،مدرسه قبول نکنه معلم خصوصی بگیر همون قیمت در میاد برات

شانس ما بچه ها پایه هستن ،اگه ۴ام ۵ام بودن خودشون میشستن پال لب تاپ خودشون میخوندن

من به جفتشون ۲۰ تومن دادم برای ۹ ماه تحصیلی البته یه کلاس هم تو مدرسه براشون گرفتم خصوصی بگیری بیاد خونه با صرفه تر درمیاد