سلام عزیزای دلم میدونم دیگه الرژی پیدا کردید ب اسمم ازبس تاپیک زدن😁 ظهر بخاطر ۳تا تاپیکم ک قفل هم بود و پربازدید شدن گفتم گزارش بزنن که تاپیکام بترکن تو پاربازدیدها نباشن ولی خب خودمم با تاپیکا ترکیدم 😅خدایی انقدر تاپیکزدید که دیگه تا ۳ماه تو سایت بخام بگم مرمری ام همه جیغ میزنن فرار میکنن🤣بعضیادرنبودم خوب غیبت کردن ها نگید نفهمید انگار برای بعضبا ترکیدن کاربریم ی فرصت شد ی کلاغ چهل کلاغشونو بکنن و انگ دروغ بزننی سری دوستامم خوب مخالف هارو قورت دادن🙏💪دمشون جیز😜من همرو مو ب مو خوندم ولی اشکال نداره من از هیچکی دلخور نشدم همون لحظه عصبی شدما ولی الان دیگه نه 😊عیبی نداره قضاوت شدم من اون لحظه احتیاج ب حرف زدن داشتم من اینجا ۳ساله با ی سری ها زندگی کردم انگار اونایی ک منو میشناسن و تو خصوصی جویای احوالم هستن میدونن چی میگم ی سری انقدر سنگ صبور بودن و باهام بیدار بودن و پا ب پای بی قراری هام بی قرار بودن ک همین بسه براماگر بازم همچین چیزی پیش بیاد من بازم تاپیک میزنم اون لحظه حرف زدن باچندنفر ک دوست دارن انقدر ارومت میکنه ک انتقاد ها اصلا مهم نیست بزار بگن دروغه بزار بگن پی جلب توجهه ب اونا هم حق میدم اونا منو نشناختن❤من مرکز توجه بودم اصلا لازم نبود خودمو انقدر خسته کنمخداروشکر اینجا انقدر شناخته شدم ک احتیاجی ب این کارا ندارم💚خلاصه بوس به همتون البته ب دوستام بیشتر😉