2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخرهفته دوم قشنگ همه میگفتن چکارکزدی صورتت یهوچاق شده عالیه زیر بیس تومنه داروخونه هست ویتامین ب aوeداره همراهشم فرفولیک بخور اهن خارجی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مرسی عزیز چه زمانی بخورم قرصو؟مثلا قبل یا بعد غذا؟

یکم بعداز غذا بخور دوباره گشنت بشه غذابخوری میتونی یدونه هم قبل از غذا بخوری مثلا نیم ساعت قبل ناهارزیادبخورغذا اونقد که سنگین شی خابت بیادبخاب صورتت پرمیشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یکم بعداز غذا بخور دوباره گشنت بشه غذابخوری میتونی یدونه هم قبل از غذا بخوری مثلا نیم ساعت قبل ناهار ...

نفمیدم

واضح تر میگی لطفا

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
من تو اقدامم بدنیست قرصش؟؟

نه عزیزم نخوری بهتره چون روش نوشته خورده نشه توبازداری شیردهی ولی من اون زمان دخترم یسالونیم بود گاهی شیرم میخوردمیخوردم قرصو ویتامین ب هست ا هس ولی خب میگن نخورین بهتره توبارداری شیردهی

ممنونم قرص دیگه ای لازم نیست فقط همین کافیه?سی تا قرص?

بله گلم روزی دوتابخور۱۵روزه تموم میشه مرتب بخور هاهرروز واینکه کنارشم میتونی فرفولیک بخوری من میخوردم