2777
2789
عنوان

قرار با عشق جان😟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 37 پست
تو ی شهرای متفاوتیم تا اون بخواد بیاد ی 2 ساعتی باید تو راه باشه همیشه قرارمون اینطوریه ک ی شهری بین ...

میری یه شهره دیگه میگی گیرن وااااااای دیوار کوووووووو

یه اسم ‌پنج حرفی تو قلبمه💕milad💕                                  دومین کاربریمه😒
تو ی شهرای متفاوتیم تا اون بخواد بیاد ی 2 ساعتی باید تو راه باشه همیشه قرارمون اینطوریه ک ی شهری بین ...

از‌کادوی تولدم که هیچ جوره نمیشه گذشت

مگه نه؟؟😜😜😜😂😂😂😂

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عایا فقط منم که از این کلمه عشق جان بدم میاد؟ :/

نه عزیزم منم بدم میاد از کلماتی نظیر 

شوشو

شوهری

آقایی

همسری

عشق دلم

عشق جان

و خیلی لوس بازیای دیگه خوب قشنگ بگو دوست پسرم یا عشقم والا چه میدونم بگو میخوام برم جزو بگیرم میخوام برم با دوستم بیرون 

تا الان تو رفتی بسه بزار خودش بیاد پیشت.بهش بگو من شرایطم جوری نیس دم به دقیقه ور دلتون باشم

اگر دین ندارید؛ آزاده باشید .!
نه عزیزم منم بدم میاد از کلماتی نظیر  شوشو شوهری آقایی همسری عشق دلم عشق جان و خیلی لوس ...

دقیقا 

به هرحال شخصیت آدما متفاوته ممکنه یکی ی کلمه ای رو دوس داشته باشه اون یکی ازش متنفر باشه