2777
2789

ای داد بیداد ....چه وضع بدی داری عزیزدلم...

خواهشا خودتو نجات بده.برادرت که پشتتع خودتم شاغلی.چرا وقتی میزنتت نمیری پزشکی قانونی

اگه قصد جدایی نداری حداقل بترسون.

اینجوری که نمیشه 

یه بار دیگه اذیتت کرد برو از خونش بچه هارو هم بنداز سرش بذار قدرتو بدونه بترسه 

عموت چرا دست درازی میکرد بهت ؟به کسی نگفتی؟

تا چه حد دست درازی؟

خیلی ناراحت شدم برات خدا به دلت ارامش بده 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

کاش صبر می کردم و انقدر عجله نمیکردم و چشمامو باز می کردم و آدم درستیو انتخاب می کردم هنوزم وقتی چشمامو میبندم عشقمو میدیم که وقتی میرفتم مدرسه با حسرت نگام میکرد وقتی باهم میرفتیم بیرون همش سرش پایین بود و بهم دست نزد خیلی بهم احترام میزاشت میگف آرزو دارم یروز خانومم بشی تاج سرم بشی اما مادرش خیلی بد ذات بود اونو واسه دختر برادرش میخواست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای داد بیداد ....چه وضع بدی داری عزیزدلم... خواهشا خودتو نجات بده.برادرت که پشتتع خودتم شاغلی.چرا و ...

من بچه بودم چه میدونستم کاری که میکنه یعنی چی جلوی دهنمو میگرف منو میترسوند کلی واسم وسیله میخرید نگم

بکارتمو ازم گرف تا وقتی که راهنمایی شدم فهمیدم باهاش تنها نباشم حتی از پشت اینکارو میکرد عوضی زن داشت من میرفتم خونشون با زنش دعوا میکرد میرف خونه پدرش تا به من دست درازی کنه همش ازش فراری بودم چه شبایی که گریه نکردم یادمه انقد صلوات میفرستادم که از خونمون بره شبا مامان بابام میرفتن تو اتاق خودشون اینم می اومد تو اتاق من و جلو دهنمو میگرف و..

چند وقت پیش به خونوادم قضیه عمومو گفتم مامانم انقد بابامو فحش داد گریه کرد گف چه زجری کشیدی ولی فقط من سبک شدم که این همه سال فقط خودم میدونستم و زجر کشیدم

خودش دو تا دختر داره امیدوارم اینکارو با دختراش نکنه و بفهمه چه بلایی سر من آورده سر همین بکارتم شوهرم هزارتا تیکه بهم انداخت و میگف دختر نبودی در صورتی که من بهم تجاوز شده بود و این دست من نبود

بخدا بغضم گرفت.خدا انشالله جواب عموتو در دنیا و اخرت بده.خیر نبینه الهی

شوهرتم سر براه بشه

به نظرم بترسونش یکم.سکوت نکن بذار قدرتو بدونه 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

وقتی آثار کتک روی بدنته برو پزشک قانونی از شوهرت دیه بگیر باورکن دیگه جرعت نمیکنه به این راحتی دست روت بلند کنه. مرد ببینه یبار زنش کتک خورد و هیچ واکنشی نشون نداد دیگه عادت میکنه. توروخدا برو دیه بگیر حداقل تا ادب شه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
بکارتمو ازم گرف تا وقتی که راهنمایی شدم فهمیدم باهاش تنها نباشم حتی از پشت اینکارو میکرد عوضی زن داش ...

وای خدا😭😭😭فکرمیکردم من بدبختم تاپیکهات روخوندم چه خانم قوی ای هستی چقدرزجرچقدرسختی.چه عموی بی صفتی داشتی خدالعنتش کنه مریض روانی روچطوردلش اومده الان درچه حاله؟