2777
2789
عنوان

پسرا فقط میخوان خوشگل باشه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 97 پست
رفته بودم کلینیک زیبایی یه دختره با شوهرش اومده بوذ دختره انقد خوشگل بود دلم میخواس فقط نگاش کنم چشم ...

من خودمم دیدم یه زن همه چی تموم اما بازم میرفتن دنبال خانومای دیگه واقعا ک

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه ظاهر مهمه اونی ک میگه مهم نیست دروغ میگه دختر پسر هم نداره‌ پسرای فامیل ما ک همه دنبال دخت ...

آره زیبایی خوبه من که همینجوری عاشق شدم بقیه میگن چرا با این شخص ازدواج کردی شوهرت خوشکل نیس و... . فکر کنم چون احساس تفاهم می کردم 

یعنی میشه که بشه

یه خاستگار داشتم بدم میومد ازش یعنی ب بدترین شکل میکنن اذیتش میکردم جیک نمیزد فهمیدم خوشگلی برای همه اوله البته منم بخاطر ظاهرش و پوست سبزه یا دماغش رد کردم خودم میدونم ظاهربینم ولی با همه خوشگلیم 9 ساله نتونستم دل کسیو ک دوسش دارم بدست بیارم تازه با دخترای خیلی زشتر از من دوست بوده نمیدونم چرا

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
تازه فامیل ما 31 سالشه نامزدش 14 هرچی سن بالاتر دنبال دختر کم سن تر من خودم متولد77م خاستگارم 57 تا ...

همیشه کارای دنیا برعکسه یعنی میبینی هزار نفر عاشقتن تو دلت گیر همونیه که تورو نمیخواد

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
همیشه کارای دنیا برعکسه یعنی میبینی هزار نفر عاشقتن تو دلت گیر همونیه که تورو نمیخواد

دقیقا نمیدونم چیکار کنم انگار همه دنیا رو دوش من تلنباره شاید نبود پدر مادرمم بدتر باعث تشدید این حس شده دلم میخاد برام جایی تا میتونم جیغ بزنم واقعا خستم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته