2777
2789
عنوان

پسرا فقط میخوان خوشگل باشه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 97 پست
چون یه نفر بود اصلا براش خوبی بدی دختر مهم نبود فقط میگف انقدر خوشگل باشه که همه کف کنن یا به سفیدی ...

خب دیگه

اون ادم اصئ بدرد نمیخوره

بعد زایمان که زیبایی دختر کم شد میخاد چیبگه

تو دوختراهم اینطوری هستا

دختردایی خودمن تنها ملاکش زیبا و خوش اندام بودن پسر بود که اخرشم بایه پسربی پول ولی خوش تیپ ازدواج کرد😁

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین ملاک بی فرهنگاشون پول بابای دختره

آره واقعا ولی خداییش من بعضی ها بهم میگن مثلا یک دختر واسه ازدواج سراغ نداری میگم مثلا یکی رو می شناسم زود می پرسن خوشکل هست بعد می پرسن اصالتشون کجایی هست چند تا بچه هستن یک سوالهایی می پرسند انگار من دفتر ازدواج دارم   

یعنی میشه که بشه

کاملا اشتباه میکنید پسر ها برای ازدواج دنبال دختر نجیب خانواده دار بساز  و در آخر زیبا هستند ولی زمانی که فقط دنبال دوست دختر هستند فقط دنبال زیبایی هستند

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
کاملا اشتباه میکنید پسر ها برای ازدواج دنبال دختر نجیب خانواده دار بساز  و در آخر زیبا هستند ول ...

نمی دونم من چند تا دیدم تو همسایه ها دیدم ملاکشون این هست البته زیبایی هم فرق داره هر کس زیبایی خودش رو داره

یعنی میشه که بشه
کاملا اشتباه میکنید پسر ها برای ازدواج دنبال دختر نجیب خانواده دار بساز  و در آخر زیبا هستند ول ...

عزیزم وقتی مادر یا خواهرشون دارن واسه پسر یا برادرشون دنبال زن می گردن خداییش نمیشه گفت دنبال دوست دختر هستن 

یعنی میشه که بشه
نمی دونم من چند تا دیدم تو همسایه ها دیدم ملاکشون این هست البته زیبایی هم فرق داره هر کس زیبایی خودش ...

بله ملاک زیبایی برای هر مرد فرق میکنه همونطور که برای خانمها فرق میکنه ولی اگر ملاک اول زیبایی ظاهر باشه بسیار بسیار اشتباه هست زیبایی باید اول در اخلاق باشه 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
بله ملاک زیبایی برای هر مرد فرق میکنه همونطور که برای خانمها فرق میکنه ولی اگر ملاک اول زیبایی ظاهر ...

آره واقعا خوش اخلاق بودن از همه چیز بهتره بعضی خوش اخلاق هستن اگه ظاهر زیبایی هم نداشته باشم همون اخلاق خوب زیباشون میکنه

یعنی میشه که بشه
عزیزم وقتی مادر یا خواهرشون دارن واسه پسر یا برادرشون دنبال زن می گردن خداییش نمیشه گفت دنبال دوست د ...

اشتباه میکنید اکثر مردها سلیقه شون با مادر خواهرشون فرق میکنه زیبایی لحن وکلامی  و اخلاقی برای مرد درست و خوب خیلی مهمتر از زیبایی ظاهری هست

اشتباه میکنید اکثر مردها سلیقه شون با مادر خواهرشون فرق میکنه زیبایی لحن وکلامی  و اخلاقی برای ...

ببخشید یعنی شما نظرتون این هست هیچ مردی واسه ازدواج ملاکش زیبایی نیست؟ 

یعنی میشه که بشه
ببخشید یعنی شما نظرتون این هست هیچ مردی واسه ازدواج ملاکش زیبایی نیست؟ 

چرا زیبایی مهم هست نه به عنوان ملاک اول مثلا اگر دختری نجیب بود خانواده دار بود با تربیت بود با شرم و حیا بود توقعاتش بجا بود ولی چهره معمولی داشت خوب قطعا" این دختر خیلی خیلی بهتر هست از دختر زیبایی که اخلاقش ضعیف هست مردها اگر در کنار همسرشون آرامش داشته باشند اون زن را با هیچی عوض نمیکنند و کاملا عاشق میمانند تا آخر زندگی

چرا زیبایی مهم هست نه به عنوان ملاک اول مثلا اگر دختری نجیب بود خانواده دار بود با تربیت بود با شرم ...

بله کاملا درست میگید همه چیزو با هم مد نظر دارن دختر خوش اخلاق باشه زیبا باشه خانواده دار باشه من هم همین رو میگم

یعنی میشه که بشه

بستگی به خیلی موارد داره و  همیشه نمیشه حکم کلی داد. ذات انسان ها زیبایی پسنده. کسی رو دیدید بگه وای اون دختره چقدر زشته برم تو کارش ...؟ یه پسر اول باید برنامه زندگیش مشخص باشه. فقط رابطه می خواد؟ دوست دختر می خواد؟ ازدواج سفید می خواد؟ ازدواج عرفی و شرعی می خواد و ...؟ کسی که برای یه عمر زندگی یکی دیگه رو می خواد باید تو زندگیش خیره شد و دید که اصلا از زندگی چی می خواد؟ پسرای جوون ملاک زیبایی براشون خیلی مهمه. اما رفته رفته با افزایش سن این ملاک کمتر میشه و بخش عقلانی حاکم میشه.

Just for Know