2777
2789
عنوان

کسانی که حافظه خیلی قوی دارید

2540 بازدید | 16 پست

میشه بگید چی کار میکنید یا چی میخورید که حافظتون خیلی قویه 

من خیلی هم فراموش کار نیستم ولی گاهی فراموش میکنم که وسیله هامو کجا گذاشتم اگه از سر جای همیشگیشون جابجا بشن خیلی پیش میاد که پیداشون نکنم 

مثلا یه کتاب باید بین کتابا باشه اگه جای دیگه بزارمش بعدا کلی باید بگردم یا مثلا الان چند روزه چون موچینم رو بار اخر سر جای همیشگی نذاشته بودم  دارم فقط دنبالش میگردم خیلی از دعواهای زن و شوهری ما هن سر همین قضیه است

میشه راهنمایی کنید  

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اکثرا همین جوریم 😁😁😁😁

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نمیکنم ولی یادم نمیاد چیزی رو فراموش کنم هیچوقت حتی ساده تربن مکالمات

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

سردی مغز و بدن منجر به کم حافظگی میشه که برای درمانش بدنت رو باید از سردی در بیاری مویز بخور' سردی مواد غذایی رو با دارچین یا زنجبیل بگیر' مخلوط دوسین صبحا ناشتا بخور که شامل پودر گل سرخ یکم و عسل و سیاهدونست ' بزار توی ظرف شیشه ایی توی کابینت بعد از ده روز امادست' اندازه یک قاشق صبحا بخور ناشتا در اب جوش یا شربت یا نون پنیر بخور ' ممنون یادآوری کردی 

دوست داشتی سر بزن تاپیکام

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر
ربطی به حافظه نداره منظم تر باش

به خدا بی نظم نیستم میگم که همیشه همه چیز رو سر جاش میزارم ولی گاهی پیش میا که فرصت نمیشه یا مثلا بچه دستشویی داره باید زود بری اینجور وقتا یه جا که میزارمش دیگه یادم نمیاد اون لحظه کجا گذاشته بودمش

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

سردی مغز و بدن منجر به کم حافظگی میشه که برای درمانش بدنت رو باید از سردی در بیاری مویز بخور' سردی م ...

اره سردی زیاد میخورم 

مرسی از راهنماییت   

من حافظم خیلی قویه ولی کار خاصی نمیکنم البته این اواخر باردایم دچار عدم تمرکز شدم عین خنگا شدم😂

اره دقیقا منم از بعد بارداری اینطور شدم دوران شیردهی خیلی بیشتر بود ولی رفته رفته که بچه هام بزرگتر شدن بهتر شدم ولی بازم گاهی فراموش میکنم