2777
2789
عنوان

واکسن ۴ماهگی

70 بازدید | 14 پست

فردا واکسن دخترمه

واکسن دوماهگی رو بامادرم بودم اینبار تنهام وباهمسرم

یکم استرس دارم مخصوصا اینکه دوتاهستش

قبلش استامینوفن بدم کافیه؟؟

بعدشم که چهارساعت یکبار استاو کمپرس سردوخشک؟؟

اگه چیزی دیگه ای هست که کمک میکنه راحتر بگذره لطف میکنیدبگید

ومنظور ازشیاف واسه جلوگیری از درد همون شیاف گیلیسرینِ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم حدودا دوماه پیش زدم.‌مث شما خیلی استرس داشتم طوریکه ی هفته بعد از موعدی که باید میزدم زدم.و لی خداروشکر خیلی بچه ام اذیت نشد. فقط همونجا و تو راه کریه کرد. من اصلا پاشو بعد از ولهسن ثابت نمیکنم میذارم همونحا یا وقتی تو راه هستیم پاشو تکون بده .چون اینجوری مایع واکسن زودی پخش میشه و بچه بعدش پاش درد نمیگیره . من قبل از وامسن استا دادم که خانومه گفت این کار اشتباهی باید حتما بعد از واکسن بدین. بعد من هم برا واکسن دوماهگی هم چهارماهگی کمپرس نداشتم ب اون صورت. ینی ی دوباری ب اصرار شوهرم کمپرس سرد گذاشتم بعد که دیدم بچه بیخیال نذاشتم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
فقط یه تکه سفره یبارمصرف ببر باخودت واس وزن بچه زیر وزنه بدار بخاطر کرونا

آره من این دفعه ازین کاورا که تو بیمارستان رو تختا میندازن ی بار مصرف نازکا از اونا گرفتم. اون دفعه خیلی بد بود. این بار گفتم ازینا ببرم بعدشم که میندازم دور 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄