2777
2789
 خداروشکر ...من همش فکرای منفی میاد تو ذهنم 😔

منم مث تو بودم خیلی عصبی بودم همه بهم میگفتن گردن نمی گیره تا ۶نگرفت بعد ۶ماه پا نمیزد بعد ۷ماه به زور مینشست خلاصع به زور چهاردست وپا رفت اما خداروشکر ۱۱ماهگی  راه رفت 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
 بچه اولم خیلی زودتر گردن گرف واسه همون برااین نگرانم بهداشت هم بردم گف مشکلی نداره دکترم ...ول ...

عزیزدلم هر بچه ای فرق داره ...دکترشم گفتهخوبه دیگه الکی استرس نده به خودت ...من بچم ازاولگردنخوب گرفت.دخترعمم 6 ماهش. بود پسرش  هنوز لق میزد ولی. دخترش  از اول گردن گرفت 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی تایپک عمومیه منم حق نظر دادن دارم  😊

نطر بده برا استارتر

من رو دیگه ریپلای نکن

حوصله بحث ندارم

جدید اومدی بخوای اینکارا رو کنی خیلی زود از چشم میفتی و حذف کاربری میشی

برا بچه بعدیتم گوشت گردن بخور نتیجه شو ببین😂😂😂😂😂

بای

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نطر بده برا استارتر من رو دیگه ریپلای نکن حوصله بحث ندارم جدید اومدی بخوای اینکارا رو کنی خیلی زو ...

مگه مسابقه اس که ب چشم بیام ؟

خیلی اینجارو جدی نگیر دوس عزیز 

محض اطلاع کاربری دوممه 😊از قدیمی های سایتم 

امضا در حال ساخت....
نطر بده برا استارتر من رو دیگه ریپلای نکن حوصله بحث ندارم جدید اومدی بخوای اینکارا رو کنی خیلی زو ...

حرفت غیر علمی و نادرست هست حالا تا صبح هی به همه تیکه بنداز یا اشتباه راهنمایی کن

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
حرفت غیر علمی و نادرست هست حالا تا صبح هی به همه تیکه بنداز یا اشتباه راهنمایی کن

نیازی نمیبینم درست و غلطش رو برات بگم

بهتره در نادونیت بمونی

گردن گوسفند سرشار از پروتئین و مواد مغذی هس که از راه شیر مادر به نوزاد میرسه و باعث میشه بنیه اش قوی بشه

بنیه قوی هم به گردن گرفتنش کمک میکنه

حالا باز تو بگو غلطه

من تجربه کردم و حرفت برام مهم نیس

حرفمو برای راهنمایی به استارتر زدم

شما تو فک و فامیل هم نخود اش میشید؟

زشته درست شو😏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نیازی نمیبینم درست و غلطش رو برات بگم بهتره در نادونیت بمونی گردن گوسفند سرشار از پروتئین و مواد م ...

گردن پسر من در عرض بیست روز کامل شد. یه قاشق هم گوشت گردن نخوردم! تو برجهالت و بی ادبیت پافشاری کن و شخصیتت رو بیشتر زیر سوال ببر

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
گردن پسر من در عرض بیست روز کامل شد. یه قاشق هم گوشت گردن نخوردم! تو برجهالت و بی ادبیت پافشاری کن و ...

@نی_نی_یار_3      

@نی_نی_یار_5      

عزیزم اینجا اظهار نطر باید با مشورت این کاربر بی ادب باشه؟

ممنون میشم بهش تدکر بدید

انگار مثلا من میگم گوشت نخوره فلج اطفال میشه 

اصلا نمیفهمه من منظورم چیه و هی بی احترامی میکنه

@نی_نی_یار_3         @نی_نی_یار_5         عزی ...

نی نی یار پاسخ های شما رو ببینه، طور دیگه ای نظر میده