2777
2789
پسر من اره .ولی پسر همسایمون ۷ ماهش بود هنوز فقط رو به سقف میخوابید غلت هم نمیخورد .فک کنم گردن هم ن ...

سالم بود یعنی؟ پسرمن غلت میخوره قشنگ دمر میشه فقط کامل گردنشو نمیتونه نگهداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من گوشت گردن خوردم جفت پسرام ۲ماهگی گردن گرفتن اگه دکتر بردی گفته مشکلی نیس پس نگرهان نباش ❤

به خوردن نیست بچه جاری من خدا شاهده همون اول گردن می گرفت

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
واقعا دلیل قانع کننده داری بگو   وگرنه چرا بی ادبی میکنی  من بچم شیر خشکی بود ۴ ماهگی ...

اگه الکی کسیو مسخره نکنی 

با احترام هم جواب خواهی گرفت

ایشون بچش دیر گردن گرفته

همه دکترا و قدیمیا و طب سنتی ها میگن خوردن گوشت گردن برای زود گردن گرفتن بچه کار ساز و موثره

شمام که بچت گردن گرفته

دیگه بحث الکی نکن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم استرس نگیر به موقعش خوب میشه.هر بچه ای فرق داره

بچه اولم خیلی زودتر گردن گرف واسه همون برااین نگرانم بهداشت هم بردم گف مشکلی نداره دکترم ...ولی اخه وقتشه دیگه باید کامل بتونه نگهداره

واقعا دلیل قانع کننده داری بگو   وگرنه چرا بی ادبی میکنی  من بچم شیر خشکی بود ۴ ماهگی ...

واقعاً ربطی نداره. گردن گرفتن مسئله اعصاب هست  خوردن گوشت گردن صرفا باعث میشه پروتیین به نوزاد برسه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
به خوردن نیست بچه جاری من خدا شاهده همون اول گردن می گرفت

اره بابا هر بچه ای فرق داره ....دخترمنم از اولاخوب گردن میگرفت 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
اگه الکی کسیو مسخره نکنی  با احترام هم جواب خواهی گرفت ایشون بچش دیر گردن گرفته همه دکترا و ...

من مسخره کردم؟؟

سوال پرسیدم خب اونایی که شیر خشک میخورن چی؟؟

دوباره برگرد سوالمو بخون بعد گارد بگیر خانوم 

واقعن که

امضا در حال ساخت....
اگه الکی کسیو مسخره نکنی  با احترام هم جواب خواهی گرفت ایشون بچش دیر گردن گرفته همه دکترا و ...

گردن مسئله عصبی هست و خوردن گوشت گردن صرفا باع- میشه پروتیین به نوزاد برسه همین. انگار من چشم گوسفند بخورم چشم بچم بینا تر میشه؟ 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
بخدا ادم نمیتونه چیزی ام بگه   فوری میخورن 😑

بیا اینم حرف زدنته

خب وقتی میبینی من دارم استارتر رو راهنمایی میکنم

میبینی حرفم علطه ریپلای نکن

قرار نیس کسی برا نطر دادن از شما مشورت بگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب وقتی غلطه  چرا اشتباه راهنمایی میکنی؟

دوس دارم

ربطش به شما؟🧐