2777
2789
عنوان

همفکری

40 بازدید | 5 پست

سلام،من ۴سال با یکی دوستم هر بار ک قرار خواستگاری شد ی اتفاقی افتاد ،در اینکه دوستم داره شکی نیست ولی خب خیلی از اوضاع اقتصادی پیش اومده می‌ترسه قرار بعد ماه صفر بیاد خواستگاری و اگر خدا بخواد ازدواج کنیم ،من خودم دستم خیلی خالیه ،جهازم بیشترش خریدم شهر ما رسم تیکه بزرگ پا داماد،من میخوام پیشنهاد بدم بجا طلا ،نقره بخریم البته دروغ نگیم هر کی پرسید بگم نقره،عروسی و جشن هم نگیریم ب خاطر کرونا بهونه کنیم،سرویس چوب مثل بوفه مبل میز غذا خوری میز تلویزیون تخت نخریم،یخچال ی دونه پایین و بالا تا بتونیم ۲۵۰میلیون جم کنیم و ی خونه ۵۰متری مسکن مهر بخریم،من خودم جهازم برا ۳۶نفر تکمیل همه چی گرفتم ،نظر شما چیه فکرم خوب یا بد ؟یسریا میگن بعد پشیمون میشی طرف پرو میشه و..

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اگه قدرتو بدونه خوبه

مرسی عزیزم خدا کنه چقدر وضع بد شده

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به همسرم کلی کمک کردم چون تو اون شرایط پولش درگیر کار بود و تا اونجایی که شناخت داشتم ازش انسان درستی بود

خدارو شکر الان که کارش ثمر دیده خونه ی جدید و کرده به نامم و همیشه میگه تو روزای بد من برام کلی کار کردی و قدردانه

شمام اگه از انتخابت مطمنی هرکار از دستت برمیاد انجام بده چون رفاه اون زندگی برا توام هست و مستاجری واقعا سخته

من به همسرم کلی کمک کردم چون تو اون شرایط پولش درگیر کار بود و تا اونجایی که شناخت داشتم ازش انسان د ...

خوشبخت باشید همیشه عزیزم ،خدا کنه انتخاب من هم درست باشه و تصمیم درست بگیرم