2777
2789

بگید چیا میریزد چه جوری میپزید ومراحلشم بهم بگید لطفا واگه میشه بگید کی شیر میریزد که نمیبره

ممنونم از همتون

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

اول سینه مرغ رو بذار بپزه

به ترتیب جو پرک، هویج نگینی، سینه مرغ رشته شده، قارچ بعد هم شیر ، هرکدوم با فاصله ۲۰دقیقه از بعدی بجوشه.

بعدش ادویه نمک و فلفل، زیرش رو کم میکنیم، وقتی که غلیظ شد موقع سرو کردن یک قاشق خامه هم اضافه میکنیم.

😊

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اول مرغ و پیاز رو میزارم بپزه

زیادددد بپزه

ابش رو جدا میکنم مرغا رو هم تیکه تیکه میکنم

یه پیاز متوسط که خیلییییی ریز رنده شده رو تفت میدم

خیلییییی کم زردچوبه هم میزنم در حدی که رنگ نکنه زیاد و زرد نشه سوپ نزدی هم مهم نیست 

قارچ ورقه شده رو به پیاز های تفت داده شده اضافه میکنم و تفت میدم

بعد جو پرک رو اصافه میکنم و تفت میدم همینجوری 

بعد اب مرغ اصافه میکنم یک و نیم ساعت حدودا بپزه

هویج ورقه شده نازک هم میریرم ابش کم بود، اب بپاضه میکنم بپزه

یه قابلمه جدا برمیدارم

برای خودمون حدودا سه چهار قاشق ارد سبوس دار تفت میدم 

مره خامیش که تموم شد بهش شیر رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم گوله ای نداشته باشه

جوش که اومد به سوپ اضافه میکنن و میزارم بیست دقیقه بپزه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول مرغ و پیاز رو میزارم بپزه زیادددد بپزه ابش رو جدا میکنم مرغا رو هم تیکه تیکه میکنم یه پ ...

نمک و فلفل هم باید بزنی

یکم نخود فرنگی و ذرت هم بزن قشنگ میشه ترکیب رنگ سوپت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اول مرغ و پیاز رو میزارم بپزه زیادددد بپزه ابش رو جدا میکنم مرغا رو هم تیکه تیکه میکنم یه پ ...

شیر رو چه جوری بهش اضافه مکینم

اول سینه مرغ رو بذار بپزه به ترتیب جو پرک، هویج نگینی، سینه مرغ رشته شده، قارچ بعد هم شیر ، ه ...

کلا شیر باید چقدر اضافه کنیم وگرم باشه یا سرد

جو میپزم بهش مرغ ساتوری شده خام اضافه میکنم، مرغ رو اول بزیز توی اب سرد بعد به قابلمه گرم اضافه کن که گوله گوله نشن ،هویج رو پخته ابش رو خالی میکنم که زرد نشه سوپ ، هویج و ذرت و قارچ اضافه میکنم یه قاشق هم ارد تو شیر باز میکنم میریزم توی سوپ که قوامش خوب باشه، بخاطر چربیش خامه نمیزنم

جو میپزم بهش مرغ ساتوری شده خام اضافه میکنم، مرغ رو اول بزیز توی اب سرد بعد به قابلمه گرم اضافه کن ک ...

ادویه فقط نمک و یکم فلفل سیاه و زنجبیل اضافه میکنم که ادویه های دیگه رنگ سوپ رو خراب میکنن

کلا شیر باید چقدر اضافه کنیم وگرم باشه یا سرد

به مقدار سوپ ربط داره عزیزم، مقداری بریز که بعد نیم ساعت جوشیدن غلیظ بشه. اگر زیاد باشه زمان پختت طولانی میشه. بهتره خیلی سرد نباشه که طول بکشه تا دوباره سوپ جوش بیاد.

حتما بعدش زیر رو به مقداری کم کن که ریز جوش بزنه و غلیظ بشه.

من زردچوبه نمیزنم، مثل اون دوستمون چیزی رو هم تفت نمیدم که مقوی باشه و خیلی چرب نشه. نهایتا اگر ببینم شیر زیاد شده و دیر غلیظ میشه، یک قاشق آرد توی کمی روغن تفت میدم و آهسته به سوپ اضافه کنم و هم میزنم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شیر رو چه جوری بهش اضافه مکینم

ارد رو که تفت دادی ( بدون روغن) 

شیر بهش اصافه کن و هم بزن

جوش که اومد به سوپ اصافه کن