اول مرغ و پیاز رو میزارم بپزه
زیادددد بپزه
ابش رو جدا میکنم مرغا رو هم تیکه تیکه میکنم
یه پیاز متوسط که خیلییییی ریز رنده شده رو تفت میدم
خیلییییی کم زردچوبه هم میزنم در حدی که رنگ نکنه زیاد و زرد نشه سوپ نزدی هم مهم نیست
قارچ ورقه شده رو به پیاز های تفت داده شده اضافه میکنم و تفت میدم
بعد جو پرک رو اصافه میکنم و تفت میدم همینجوری
بعد اب مرغ اصافه میکنم یک و نیم ساعت حدودا بپزه
هویج ورقه شده نازک هم میریرم ابش کم بود، اب بپاضه میکنم بپزه
یه قابلمه جدا برمیدارم
برای خودمون حدودا سه چهار قاشق ارد سبوس دار تفت میدم
مره خامیش که تموم شد بهش شیر رو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم گوله ای نداشته باشه
جوش که اومد به سوپ اضافه میکنن و میزارم بیست دقیقه بپزه