2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ول میکنه ولی وقتی میگیره عین درد پریوده.سرما هم تشدیدش میکنه ولی بدون سرما هم درد دارم.پنجشنبه رفتم بیمارستان گفتن معاینه باید بشی ولی من نذاشتم ماما معاینه کنه.دکترم امروز عصر هست ولی تا اونموقع دلشوره دارم

چرا ول میکنه ولی وقتی میگیره عین درد پریوده.سرما هم تشدیدش میکنه ولی بدون سرما هم درد دارم.پنجشنبه ر ...

گرچه درد پریودی اصلا طبیعی نیست  و ممکنه انقباًات رحم باشه.

اما تا عصر جای نگرانی نیست صبر کن تا بری دکتر اگه انقباض باشه با آمپول حل میشه 

من عفونت واژن داشتم درد پریودی خفیف داشتم. دردای شمام خفیف یا نه میگیره ول میکنه؟ 

منم اولش دردام کم بود که میشد تحمل کرد یعنی در حد آه و ناله نبود ولی دیروز اذیتم میکرد عین درد پریود عرق سرد میومد رو پیشونیم و ضعف میکردم

گرچه درد پریودی اصلا طبیعی نیست  و ممکنه انقباًات رحم باشه. اما تا عصر جای نگرانی نیست صبر کن ...

متاسفانه پنجشنبه تو بیمارستان دردم نگرفت که اون دستگاه تشخیص انقباضات رو بذارن