2777
2789
عنوان

اختلاف قد

294 بازدید | 24 پست

سلام من یه خواستگار دارم که خیلی همودوست داریم و از نظر اخلاقی باهم جوریم ولی ی مشکلی ک هست من۱۵۵قدمه و اون ۱۸۷ یعنی۳۲سانت از من بلندتره و همین باعث شده مردد بشم و حس میکنم از لحاظ ظاهری بهم نمیایم،خواستم بدونم من حساسم یا واقعا همینطوره

میرید با هم جایی پاشنه ۱۰سانت ب بالا بپوش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اون آقا مشکلی نداره هیچ ایرادی نداره الکی ذهنتو درگیر نکن عزیزم ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اگر ازش بپرسم زشته؟

ب نظرم اصلا ب روی خودت نیار چون بگی اونم دو روز دیگه میگه تو این هستیو فلان هر نباید بگی طرف واسم زیادیه هیچوقت وجود خودتو براش غنیمت بدون تا اونم باورش بشه اگه بزنی تو سر خودت اونم میزنه