2777
2789
عنوان

برادرم خانواده نامزدمو عصبانی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 36 پست
وااااای میگم نامزدت و خودت چندسالتون هست بگو دیگه 

یبار گفتم عزیزم،فکر کردم به شما جواب دادم

من ۲۸ نامزدم ۲۵

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
نظرشو میگفت ولی لحنش خیلی بد بود،جوری که بابام دوبار سرش داد زد که آروم تر حرف بزن صداتو بیار پایین

نظرشو درباره چی میگفت کاش کامل بگی ببینیم حق داشته یانه مثلا درباره مهریه و... یا بحث مربوط به خاستگاری نبود

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرشو درباره چی میگفت کاش کامل بگی ببینیم حق داشته یانه مثلا درباره مهریه و... یا بحث مربوط به خاستگ ...

عزیزم ناراحتی من بخاطر حرفاش نیست،بخاطر لحنشه!وگرنه درمورد خیلی چیزا حرف زد

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
عزیزم ناراحتی من بخاطر حرفاش نیست،بخاطر لحنشه!وگرنه درمورد خیلی چیزا حرف زد

🤔🙄خب به نامزدت بگو این داداشم مدل حرف زدنش باهمه اینجوریه کلا مدلش اینه به دل نگیرید 😑

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
یبار گفتم عزیزم،فکر کردم به شما جواب دادم من ۲۸ نامزدم ۲۵

میدونم عزیزم آخه چندبار پرسیده بودم😉

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
غیر منطقی بود

بله درسته کاملا احساسیه