2777
2789

همسرم گوشی مسافرتی خریده

نیاز به رجیستر کردن داره

باید شماره پاسپورت یکی رو ک خارج از کشور رفته رو زد، منتها نه خیلی وقت پیش، حداکثر تا 3 ماه پیش، رفته باشه از ایران بیرون و بعد برگشته باشه

خواهش میکنم اگه کسی رو سراغ دارید بگید

اینهمه پول گوشی دادیم الان تا اونو وارد نکنیم کار نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که شماره پاسپورتش رو بده دیگه خودش نمی تونه از خارج گوشی بگیره و با شماره پاسپورت خودش ریجستر کنه.

هر شماره پاسپورت ی بار میشه باهاش ریجستر کرد.

الحمدلله علی کل حال

خبر 8 مهر 1399: به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس تصمیم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بند 1-الف مصوبه شماره 32051/99در 27 مرداد ماه و در راستای جلوگیری از سواستفاده از اطلاعات مسافرین ورودی برای رجیستری گوشی تلفن همراه ،اظهار و ثبت تلفن همراه مسافرین، صرفا در محل مبادی ورودی کشور و پس از احراز هویت دقیق و تشخیص غیرتجاری بودن و طی تشریفات گمرکی در لحظه ورودبه کشور انجام شود .

برابر مندرجات متن مصوبه مذکور، پس ازدوازدهم مهر ماه ، هرگونه ثبت غیر حضوری تلفن همراه مسافری وبعد از خروج از گمرکات اجرایی مبادی ورودی ، توسط مسافرین ممانعت به عمل می آید.

آره همسایه مون رفت افغانستان برگشت

اخه موقع خرید گوشی طرف گفت ی نفر هست 400 میگیره رجیستر میکنه

ماهم خریدیم

بعدش ک رفتیم سراغ یارو، برا رجیستر، طرف نبود رفته خارج معلوم نیس کی برمیگرده

ما موندیم و گوشی بدون رجیستر

5 6 تومنم پول گوشی دادیم

خب نمیشه بگیرید ازش از خانومش 😢😢😢 کار ما راه بیفته ی پولی هم بهش میدیم در حد توانمون

خانوم نداره، وای نه، رومون نمیشه، مگه افغانستانی‌ها پاسپورت دارن؟ شنیدم فقط یک کارت عبور دارن

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......