2777
2789
عنوان

سوئ تفاهمه یا ؟

311 بازدید | 20 پست

امکان داره یه وکیل مرد فقط با یه نفر خجالتی باشه مثلا وقتی طرف و میبینه زل بزنه تو چشاش ولی نتونه حرف بزنه به لکنت بیوفته بعد یه مدت هم دیگه اصلن تو صورت طرف نگاه نکنه نگاهش رو بدزده ازش فرار کنه شما باشین چه فکری میکنین

یا خوشش اومده یا یه غلطی کرده نمیخواد طرف بفهمه😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل روانی داره

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم

هیچ حسی بهت نداره تو گیر سپیچ دادی به اون 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
شاید حق با توه

دقیقا ی خانم اینجوریع با شوهرم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
یعنی مشکل از خودمه

نمی دونم ولا من اینجور فهمیدم اخه من خودم سال های اول عروسیمون بنا به دلایلی خواستم جدا شم شوهرم واسه اینکه از من انتقام بگیره از ی زنه تعریف میکرد ولی جلو خودم یا دیگران اصلا محلش نمی ذاره .ولی اون ول کن نیست یعنی میاد تا زیر یقعه شوهرم حرف می زنه شوهرم جوابشو نمیده ولی کیه از رو بره