2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تازه عضو شدی روی خوششو دیدی. 

بعضی وقتا بدجور دل میشکنن درسته مجازیه ولی دلامون که مجازی نیست😔

البته آدمهای مهربونش بیشتر هستن ولی اون زخم زبون و حرفای تند بعضیاشون تو دل آدم میدونه. یه بار یکی به من گفت بی فرهنگ😓

خیلی دلم شکست💔

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
به پست بی شخصیتاش نخوردی همونا که تنگ نظر و بخیلن میخوان از هستی ساقطت کنن 

دقیقا 👍👍

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
عزیزم تازه عضو شدی روی خوششو دیدی.  بعضی وقتا بدجور دل میشکنن درسته مجازیه ولی دلامون که مجازی ...

عزیزم مردم از بی فرهنگی خودشونه که هچین حرفایی میزنن من تاحالا اومدم نی نی سایت با گوشیای قبلیم بعصی ها تو ذوق ادم میزنن ولی در کل ادمای خوبی هست 😍بو گوشی خودم هم دیشب اومدم 

اینجا کسی میدونه چطور میشه از سایت خارج شد و حساب کاربری رو حذف کرد

خدایا فرزندانم را عاشقانه به تو میسپارم پناهشان باش و راه رسیدن به خودت را برایشان هموار کن... آمین 🙏

هنوز مونده اینجا رو بشناسی

بعضی وقتا سوال داری یکی نیست جواب بده در عوضش تاپیکای مادرشوهر خواهرشوهری و خیانت همیشه پربازدیده

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ارهههه😂😂😂

واقعا مطمئنی ؟🥴 حس میکنم داری مسخره میکنی 😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊