2777
2789

من  

از یک شب میخوابم تا ۷ صب 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

فک نمیکنم کسی مث من باشه ، شبها تا ۲ و ۳ بیدارم ، صبح هم شش و نیم بیدار میشم ۷ ونیم میرم سر کار تا ۱ ، بعدشم کارهامو میکنم تا بشه ۱۱ شب که دراز بکشم و یکم استراحت کنم تا دوباره ۲ بشه بخوابم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نوزادیم هینجوریم نوزاد هم بودم کل روز بیدار بودم شب هم 2 تا 6 صبح میخوابیدم فقط یکم انرژیم ...

خوش به حالتون، منم خیلییی کم میخوابم ولی انرژی ندارم

خوش به حالتون، منم خیلییی کم میخوابم ولی انرژی ندارم

من کل رووز خودمو سرگرم میکنم

درس میخونم 

نقاشی میکشم 

ورزش میکنم هر روز 2 ساعت 

کلییی فعالیت دارم 

اما بازم خواب به چشمام نمیاد که نمیاد

خوابتون نمیبره؟ یا خودتون میخواین کم بخوابین؟

خوابم نمیبزه ، از خستگی دیگه حال ندارم حتی حرف بزنم 

الان از ساعت ۱۱ خوابیدم توی تخت که خوابم ببره ، اونقدر این طرف اون‌طرف میچرخم که یهو میبینم شده ساعت ۲

.

من متاسفانه همش دنبال ی فرصتم که بخابم گاهی از بیخابی تهوع میگیرم😑 شب عروسیم اینقدر خوابم میومد مهمونا نمیرفتن زدم زیر گریه سرم گیج میرفت😞کلا خیلی بده زود خسته میشم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم دقیقا همینطورم

من تازه همون سه چهار ساعتی که میخوابم ، خوابم اصلا عمیق نیس ، رفت و امد همسایه و بیدار شدن و راه رفتن‌طبقه پایین و ... همرو قشنگ متوجه میشم توی خواب !!!واقعا اذیت میشم ولی چاره ای هم ندارم

.
عزیزم شما که کم خوابی داریدبدن درد و تهوع و سرگیجه و سنگینی سرهم پیدا میکنید؟؟

چیزهایی که گفتی نه زیاد اینجوری نیستم ، اما معمولا بیحال و بیحوصله هستم ! خصوصا توی یه ساعتهایی دیگه کنترل خودم‌خیلی سخت میشه چون دیگه واقعا عین گوشی هسم که شارژش داره تمام میشه و بعضی برنامه هارو باز نمیکنه ! 

.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز