2777
2789
عنوان

دستگاه پوست کن گردو

922 بازدید | 16 پست

سلام ما ۵۰ کیلو گردو داریم با پوست .منظورم همون پوست سبزشه ‌با دست بخوام پوستش رو در بیارم دستام سیاه میشن .حالا شنیدم دستگاه پوست کن هست .میخواستم بدونم کسی تا حالا داده بیرون با دستگاه پوست کن پوست گردو رو براتون دربیارن .مزه گردو عوض نشده ؟رنگش چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی سال دادیم بیرون اب میریزن تو دستگاه گردو ها هم داغ میشه مغزش میپزه انگار بدمزه میشهـ

اول دستاتو با وازلین چرب کن بعد دستکش نخی بپوش بعد لاتکسی و بعد دستکش کار از این مشکیا که شبیه دستکش اشپزخونه اس دستت اصلا سیاه نمیشه من سه تا 50 کیلو پوست کندم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

نه عزیزم هیچی نمیشه ما دامغانیم پسته ها رو میدیم دستگاه پوست میگیره 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
پسته دامغان چنده؟

قیمتا فرق میکنه. پسته درجه ۱ خشک کیلو ۲۴۰. پسته ریزو درشت قاطی ۱۲۰

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤