خانوما ۲سال و نیمه زایمان کردم میل جنسیم از بین رفته کلا، سرد شدم کلا، حالم از س ک س بهم میخوره، قرصای مختلف خوردم فایده نداشته، آزمایش دادم همه چیزم نرماله،دیگه داریم به اختلاف میفتیم،زندگیم داره از هم میپاشه،کمکم کنید راه حل بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه