2777
2789
عنوان

دنیا جای بهتری میشد اگه。。。

105 بازدید | 13 پست

بنظرمن دنیا جای بهتری میشد اگه همه مردم دنیا یه ملت بودن یه زبان داشتن اونجوری کسی بخاطر ملیتش مسخره نمیشد همه پشت هم بودن دیگه کسی بخاطر منابع و معادن و ذخایر کشور دیگه جنگ و شروع نمیکرد چون اون موقع متعلق به همه مردم جهان بود مردم کشوری بخاطر داشتن حاکمان احمق و نادون سرزنش نمیشد اگه قوانین بر اساس تاییدیه همه مردم جهان به تصویب میرسید و اجرا میشد کسی بخاطر رنگ پوست ، قیافه ، و نژاد، دین و مذهب مسخره یا تهدید نمیشد چون همه همدیگر و از یه جهان میدونستن برای رسیدن به جایگاه مهمی کس دیگه رو نمیکشیدن پایین بلکه کمک میکردن همه باهم به اون جایگاه برسن کسی بخاطر حرف زدن با دیگری تلاش نمیکرد زبان دیگه ایی و یاد بگیره و خودش و تغییر بده چون دیگه همه از هم بودن و حرف هم میفهمیدن دنیا جای بهتری میشد اگه°°° 

نظر شما چیه شما فکرمیکنین دنیا چه شکلی بود مردم همه دنیا خوشحال بودن؟ 

#‍ توهین _ به_هر _ ملیتی_ ممنوع

#‍ لطفا_ نظر_ خودتون_ و _محترمانه _بیان _کنید

ولی من هنوز منتظرم بزرگ شم تا به آرزو هام برسم🙃

موافقم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه چی رو مدار انسانیت و وجدان میچرخید بسیار عالی میشد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

اگر امام زمان ظهور کنه عجل لله همین میشه به خاطر همینم انقلاب کردیم ک شرایط ظهور رو فراهم کنیم لی بدجوری غفلت کردیم که اوضاعمون داره خراب میشه  خدا کمکمون کنه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
مل مل زیاد نگا میکنی

اگه مل مل به این واضحی مشکلات جامعه رو میگه که دیگه ادما زندگی نمیکنن که شاد باشن زندگی میکنن چون باید زنده بمونن و راهی برای مردن ندارن باشه عیبی نداره من بچم و مل مل نگاه میکنم 

ولی من هنوز منتظرم بزرگ شم تا به آرزو هام برسم🙃