2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه زایمان طبیعی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست

تازه ۵ روزه زایمان کردم لخیه هام خیلی دردمیکنه ۳۸هفته و۳ روزحرکاتش کم  شده بودکیسه ابمواونجاپاره کردن پسرمم ۳۷هفته و۶روزبه دنیااومداونم حدکاتش کم شده بوددخترم ۳۶۵۰وپسرم ۳۷۵۰

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش خوب باشه و خوب گریه کنه دستگاه نمیره

اصلا گریه نمیکرد 5روز بستری بود بیمارستان قندش پایین بود همش خواب بود شیرنمیخورد قندش میفتاد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
ماشاالله چه توپولی😍اذیت نشدین برای زایمان؟!؟! 

نه من خودم موقع زایمان ۶۶کیلو بودم 😂😂فردا زایمان شدم ۵۷ همه شاخ در اورده بودن ک اخه چطور ممکنه این اینو بیاره 😂😂۳صبح دردای کم شروع شد تا رفتم بیمارستان و بستری شدم شد ۶بچم ۷:۴۰بدنیا اومد

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
عزیزم 😥

بعدشم که مرخص شدم زیاد میرفتم دکتر قندش میفتاد میبرد سرم قندی براش میزدن شیر میدوشیدم با سورنگ میریختم دهنش. پسرم خیلی آروم بود تا یکسالو ده ماه الآن تلافی اونموقع رو داره درمیاره شلوغ وپررررحرررررف

بعدشم که مرخص شدم زیاد میرفتم دکتر قندش میفتاد میبرد سرم قندی براش میزدن شیر میدوشیدم با سورنگ میریخ ...

پسر من قندش نمیفتاد ولی خیلی اروم بود اصلا جیکش در نمیومد الان دوسالشه از دیوار راست میره بالا 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
زایمانتون چجوری بود؟ راحت  بود یا نه خیلی سخت بود؟

ببین من اصلا دراز نکشیدم رو تخت فقططط ورزش کردم 

دمنوش خوردم 

زایمانم خوب بود 

راحت که نمیشه اخه بدون درد که نبود 

خوب بود زود به دنیا اومد

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
پسر من قندش نمیفتاد ولی خیلی اروم بود اصلا جیکش در نمیومد الان دوسالشه از دیوار راست میره بالا 

پسرمن بشینم باهاش بازی کنم جیکش درنمیاد خیلی خوبه ولی خیلی پرحرفه کلافه میشم ازبس حرف میزنه