2777
2789
عنوان

زندگیمون کم کم داره رو به جدایی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم اولین رابطمون خون نیومد اصلا رابطم ب هیچ عنوان نداشتم ولی برا بار دوم خیلی جزئی خون اومد ک رو دستمال کشیدم و نشونش دادم ...خیلی ناراحت بودم شوهرمم شکه بود ولی چیزی نگف

فقط اومدم بگم خاک بر سره آخونده بی سواد که اینو گفته و همسرتو بی اعتماد کرده خااک✋

دقیقا یارو ادعاش میشه که نماینده خدا و پیامبرو و فلانه بعد ندیده به شوهرم میگه طلاقش بده

نمیدونم والا قدر شوهرتو بدون

فک کنم اون دختر خرابه کارو خراب ک..منم شنیدم حلقوی ها رابطه دارن ولی بازم.میتونن ادعا کنن  باکره ان.....ولی خوب مردمیفهمه دختری رو.که بار اولشه یا دختری که بار چندمشه

منم خونریزی نداشتم .ولی قشنگ کسی که بار اولشه از حالتاش معلوم میشه و مردا هم خوب میدونن اینو.شوهرت میدونه تو پاکی ولی به خیال خودش نقطه ضعف گرفته برا اذیت کردن تو.کوتاه نیا این دفعه حرفی زد جدی برخورد کن بگو به خانواده ها میگی و اعاده حیثیت میکنی چون بهت تهمت میزنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
فک کنم اون دختر خرابه کارو خراب ک..منم شنیدم حلقوی ها رابطه دارن ولی بازم.میتونن ادعا کنن  باکر ...

دقیقا منم بهش گفتم که بریم دکتر که بهت بگه رابطه داشتم یا نه و پردم چیه اونم‌گفت اونجا درس مشخص نمیکنه و دقیق نیست

دقیقا منم بهش گفتم که بریم دکتر که بهت بگه رابطه داشتم یا نه و پردم چیه اونم‌گفت اونجا درس مشخص نمیک ...

ببین پس میدونه تو پاکی و فقط میخاد ازارت بده...غصه نخور بهش بگو من پیش وجدانم اسوده ام چون میدونم.کاری نکردم تو هرچی دلت میخاد بگو  واگذارت کردم به خدا