2777
2789
عنوان

علائم جابه جایی آی یو دی چیه ؟؟،

81739 بازدید | 34 پست

میشه لطفا هر کس میدونه بگه ؟

ممکنه ای یو دی جا به جا بشه ولی هیچ علائمی نداشته باشیم ؟

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه 

ماه قبل اسباب کشی داشتم میترسم جا به جا شده باشه 🤤😓

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی علامتم میشه خواهرشوهرم با ایودی جا ب حا شده پسر چهارمشو باردار شد خودش ک میگف همه چیزش مثل قبل بو ...

یعنی حتی لکه بینی هم نداشته ؟

فک نکنم. جابجاییش با خونریزی و بهم خوردن پریود و ایناس احتمالا. خب ی سونو برو

دو ماه پیش سونو دادم سر جاش بوده .به خاطر کرونا میترسم دوباره برم 😓

راحته گذاشتنش؟ الان اذیت نمیشی موقع رابطه؟ چاقی یا خونریزی زیاد وکم و... کلا عوارض نداره؟ 

اره اصلا درد نداره گذاشتنش .

روی وزن هم اصلا تاثیر نداره

خون ریزی هم واسه من مثل قبله پریودهام سه روزه هست 

تو رابطه هم احساس نمیشه اصلا

منم توی اسباب کشی آیودی اومد پایین و حامله شدم. علائمشم این بود که وقتی میرفتم دستشویی سوزش سر رحمم حس میکردم. ولی خب بی تجربه بودم. شوهرمم توی نزدیکی میگفت ی چیزی میخوره بش. ولی حتما برو واست سونو بنویسن. ب دردسر بعدش نمی ارزه من ک نمیخاستم مجبور شدم سقط کردم خیلی اذیت شدم واسه سقط

منم توی اسباب کشی آیودی اومد پایین و حامله شدم. علائمشم این بود که وقتی میرفتم دستشویی سوزش سر رحمم ...

ممنون  از این که تجربه ات رو گفتی .

به نظرت الان برم ماما چک کنه خوبه یا برم سونو حتما ؟

البته بگم من توی اسباب کشی پریود بودم و بدتر اینکه سر کمد گرفتم بلند کردم. وقتی ام اونو بلند کردم ی باد بدی افتاد به شکمم ک نمیتونستم کمرمو راست کنم. در حالت معمولی و بلند کردن چیزای سبک مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباش

منم با جابه جایی ایودی باردار شدم.الان پسرم هشت سالشه.هیچ علامتی نداشتم

🤤