2821
2789
عنوان

آمپول hmg

298 بازدید | 3 پست

سلام 

دوستان لطفا کسی اگر مشکلی مشابه من داشته راهنمایی کنه 

من مشکل پی سی او دارم 

یک ساله اقدامم دوتا کلومیفن و دوتا لتروزل خوردم روز سیزدهم سونو دادم دیدم مقاوم ب کلومیفن هستم برام آمپول هاش سی جی نوشت 6 تا الان برام سواله که آیا ممکنه با وجودی که از زمان 13ام تخمک گزاری گزشته میشه تخمک گذاری اصلا انجام شه و اینکه من ابن همه دارو خوردم نتیجه شد فولیکول 8 ممکنه با 6 تا آمپول برسه به فولیکول 17 این چند روز ممنون میشم راهنماییم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم خیلی وقته حدود یک سال و نیمه در حال اقدامم خودمم تنبلی تخمدان دارم یا عدم تخمک گذاری  سه چهارماه پیش رفتم دکتر ماه اول بهم لتروزول داد که پری شدم ماه دوم کلوموفین داد شبی دو عدد با دو عدد امپول hcg  که روز ۱۲ و ۱۳ پریودی تزریق کردم ولی متاسفانه بازم پری شدم این ماه هم رفتم قرص کلوموفین داد شبی دو عدد با سه تا آمپول hmg و دو عدد آمپول hcg گفت اگه این ماه هم پریود بشی باید بری واسه iui و ivf و از این جور چیزا😔😔😔