2777
2789

بچه ها ریسک بیماری تو ازمایش سلامت جنین زیاد بود دکتر امینوسنتز نوشت ؟ خیلی نگرانم .میترسم چیکار کنم توراخدا هرکی تجربه داره بگه 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من موقع عقدشون آزمایش خوناشون به هم نخورد اما تعهد دادن پ ازدواج کردن البته خواهر شوهرم مشکل کم خونی شدید داره نمی‌دونم اسمش چیه سیکل بگمونم،،،،بعدش گفتن نباید باردار شی چون بچه هات موقع تولد میمیرن ولی خواهر شوهرم حرف دکترا رو گوش نداد بعدش رفت آمینوسنتز انجام داد گفتن سالمه البته الان دو تا بچه ی سالم داره

من خودم تجربه ندارم ولی نگران نباش عزیزم انشالله خدا خودش کمک میکنه چیزی نیست یه سوزن میزنن و تمام اگر مشکل باشه خدایی نکرده که تشخیص میدن با اون اگر هم که نه که انشالله همینطوره، دیگه هیچی ..پس جای نگرانی نیست 

خدا در❤من است...در انتظار بهااررر...🌱🌷🌱

چندسالته؟الکی بخودت استرس نده به منم گفتن با کای استرس و دوهفته شیون و زاری جوابش اومد خداروشکر مشکلی نبود ...الان کارشون شده دکترا واسه هرکی بالای ۳۳اینا باشه مینوسن.اگه تو فامیل موردی ندارین وسنت بالای ۳۰ایناست بدون که بخاطر سنت نوشتنش وگرنه  اصلا جای نگرانی نیست

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

انجام ندادم ولی تومطب دکترم دیدم داشت انجام میداد،استرس نداشته باش،درد واینا که نداشت چون اون خانم اصلا واکنش نشون نداد بعدم کمی استراحت کرد ورفت

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲