2777
2789
عنوان

ممنون میشم بگید شما اگر بودید 🧡

31 بازدید | 2 پست

همسرم واریکوسل داره ما بچه دار نمیشیم دکتر به من دارو داده من خیلی ناراحتم که باید این دارو و امپول رو بزنم و مصرف کنم ،وضع مالی خوبی نداریم همسرم کارخونه میره ...

دو ساله ازدواج کردم ولی یه سال اول ازدواج به خاطر سرطان پدرشوهرم و حالا مشکلاتی که خواهرشوهرم برام درست کرد خیلی اذیت شدم خیلی 

همیشه یه خودم میگم باید دلمو برای چی این رندگی خوش کنم 

فقط خوبی که زندگیم داره اینه ک همسرم دوسم داره و ادم خوبیه همین !

شما بودید به این زندگی ادامه میدادید 

وقتی وضع مالی خوبی ندارید وقتی اول زندگی اول خوشی یا مراسم عقدتون اون طوری ک میخواستین نبوده وقتی بچه دار نمیشید 

فقط خوبی زندگی اینه ک همسرتون باهاتون مهربونه و هوای خانواد

تونو داره ؟

خیلی تصمیم سختیه. همشم برمیگرده به خودت .

اگر دوسش داری ، حس آرامش داری کنارش ، از راه دیگه میتونی بچه بیاری. هم اسپرم اهدایی هست ، هم حتی میتونی یه کوچولو رو به سرپرستی بگیری.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

زندگی به من ثابت کرده شوهر آدم مرد باشه اهل خیانت و دودودم نباشه سربه راه باشه می‌خواد فقیر عالم باشه بازم از هزار میلیارد بهتره 

در این زمان مرد سالم صالح و وفادار کم پیدا میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.