کل خانوادم طرف اونن. دعوامون شد خونه بابام حتی داداشم رف دنبالش و الان رفتن خونه من ک تنها نباشه .مامانم زنگ زد معذرتخاهی کرد حتی بابامم طرف اون بود ولی من خیلی غرغر کردم بابامم عصبانی شد و سرش داد زد گف پول نداشتی عرضه نداشتی بیخود کردی زن گرفتی
اتلیه عروسیمون هفته پیش زنگ زد گف اگ این هفته نیاین تحویل نگیرین پاک میکنم عکسارو ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سرتاپم خیاله استرسه ترسه تَوَهم عاشق شوهرو بچمم ولی اینا نمیذارن زندگی کنم
خوب خودتو درمان کن همه چی از خود آدم شروع میشه وقتی این شرایط و داشتی کاش بچه نمیاوردی حالا که بچه داری، پاش وایسا اول سعی کن خودت خوب شی شرایطت و به شوهرت بگو وقتی میگی عاشقین حتما کمکت میکنه. عشق و دوست داشتن ب این راحتی از ببین نمیرا۵
تو خودت هر چی خواستی گفتی غرغر کردی خونه بابات باعث شدی ب شوهرت بی احترامی شه الان پشیمانی میگی عصبی بودم بعد بخاطر حرفی ک تو عصبانیت بهت زده غصه میخوری؟ از کجا میدونی اونم الان پشیمون نیست