2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد اومدخونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست
من داغونم عصاب ندارم از بچگی پر از استرسم دوست دارم بمیرم خستم عاشق شوهرمم ولی دیگه همچی تموم شد

چرا فکر میکنی تموم شده؟

مگه قراره با ی دعوا همه چی تموم بشه،

اینا میگذره زندگی بدون درگیری و دعوا نیست  . فقط خواهشا بخاطر ی دعوا همه چی و نزن خراب کن به بچه ات فکر کن 

یعنی دیگه نمیاددنبالم حرمت خانوادمو شوهرم شکسته شد یعنی اگه بیاد دنبالم ک نمیاد دیگه اون ادم سابق نی ...

حالا فردا یه جور با سیاست بگو مامانت زنگ بزنه بیارش خونتون یابگه حالت بده از این حرفا رودررو خیلی بهتره  ایشالله درست میشه 

حتما برو روانپزشک یا مشاوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرتاپم خیاله استرسه ترسه تَوَهم عاشق شوهرو بچمم ولی اینا نمیذارن زندگی کنم

خوب خودتو درمان کن همه چی از خود آدم شروع میشه وقتی این شرایط و داشتی کاش بچه نمیاوردی حالا که بچه داری، پاش وایسا اول سعی کن خودت خوب شی شرایطت و به شوهرت بگو وقتی میگی عاشقین حتما کمکت میکنه. عشق و دوست داشتن ب این راحتی از ببین نمیرا۵

نمیاد دنبالم دیگه دوسم نداره گف ازت بدم اومده انقد بهم فشاراوردی 

تو خودت هر چی خواستی گفتی غرغر کردی خونه بابات باعث شدی ب شوهرت بی احترامی شه الان پشیمانی میگی عصبی بودم بعد بخاطر حرفی ک تو عصبانیت بهت زده غصه میخوری؟ از کجا میدونی اونم الان پشیمون نیست

نمیاد دنبالم دیگه دوسم نداره گف ازت بدم اومده انقد بهم فشاراوردی 

از این حرفا توزندگی همیشه هست تودعواوجروبحث ازاین به بد رفتی خونت جوری شوهرتودرک کن که خودش تعجب کنه وپشیمون بشه 

خوب خودتو درمان کن همه چی از خود آدم شروع میشه وقتی این شرایط و داشتی کاش بچه نمیاوردی حالا که بچه د ...

من احترام گذاشتن محبت کردن کلامی ب شوهر ندارم اصلا ب هیچ عنوان اون همیشه منو خانم عزیزم صدامیزنه ولی من اسمشو تنها

ادما تو دعوا قرار نیس گل و بلبل بشنون دوست عزیز

ی چند روز ن پام بده ن تماس

بذارید اون تنها باشه فک کنه

یعنی چی داداشت میره اونجا مخابه

سیاست داشت باش و اوضاع و ی جور بنفع خودت تموم کن.دور بزن همه رو