2777
2789
عنوان

بیشعوری پرستار بچه هام😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 97 پست
زن بدی نیست..کارشو تمام کمال انجام میده..حقوق هم مناسب میگیره چون اشناست ولی انگار بدش هم نمیاد بابا ...

بنظر من حساس شدی....چون خسته ای.....باور کن این چیزا رو ما خانمها برای خودمون بزرگش میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اگه میشه کاملشو بفرست.ممنونم

لالا لالا گلم باشی بزرگ شی همدمم باشی 

لالا گلم باشی تسلای دلم باشی 

لالا لالاگل زیره چرا خوابت نمیگیره 

لالالالا گل پونه چراغ روشنه خونه 

لالالالا گل نازم تو هستی بال پروازم 

لالالالا گل میخک گل یاس و گل پیچک 

لالالالا گل خشخاش بابا رفته خدا همراهش 

لالالالا گل نرگس نبینم دردتو هرگز 

لالالالا گل گندم امون از حرفای مردم 

خداوندا تو ستاری 

همه خوابن تو بیداری 

به حق خواب و بیداری عزیزم رو نگه داری 

لالالالا گل آلو لبای سرخت آلبالو 

دو لپ داری مثل هلو ،دو چشم داری مثل آهو 

موهات ابریشم نرمه دل مامان به تو گرمه 

خیلی طولانیه بچم نمیذاره بقیشو بنویسم

زن بدی نیست..کارشو تمام کمال انجام میده..حقوق هم مناسب میگیره چون اشناست ولی انگار بدش هم نمیاد بابا ...

اینو که هیچ زنی تو فامیل شوهر بدش نمیاد مخصوصا اگه احساس کنند که اقا خیلی بیشتراز حد معمولی به خانواده و خانمش توجه داره پس الکی ذهن خودتو بهم نریز  فقط بگو دوست دارم چیزی بخونی که ارامش بچه هامو ببره بالا موقع خواب و چیزی که خودت میخوای بگو بخونه یا بگو خودم لالایی میخونم شما زحمت نکشید 

لالا لالا گلم باشی بزرگ شی همدمم باشی  لالا گلم باشی تسلای دلم باشی  لالا لالاگل زیره چر ...

ممنونم عزیزم اسکرین گرفتم یه دفعه بشینم خودم حفظ کنم بلند بخونم بلکه این خانمه هم کمی یاد بگیره

زنه توی سن و قیافه ای نیست که بخواد شوهرمو گول بزنه..ولی انگار حسودیش میشه

شوهرت که آدم سست عنصری نیست ازاون طرفم آدم قابل اعتمادکه سالم باشه وچیزی برنداره وبچه هاتونو درنبودتون اذیت نکنه خییییلی کم پیدا میشه ببین اگه آدم بد ذاتی نیست وبدجنس یه کاری کن این لالایی اززبونش بیوفته مثلا خودت یه لالایی کوتاه بخون اونم یا بگیره بگو این تکراری شده بچه هاخسته شدن یجوری که نفهمه رواین مسئله حساسی سؤاستفاده کنه

زنه توی سن و قیافه ای نیست که بخواد شوهرمو گول بزنه..ولی انگار حسودیش میشه

نه اصلا به گول زدنش فکر نمیکنم.حس میکنم‌ دوسداره موش بداونه.کلا ادم‌حسود و باید از زندگی خودمون‌ دور کرد

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
اینو که هیچ زنی تو فامیل شوهر بدش نمیاد مخصوصا اگه احساس کنند که اقا خیلی بیشتراز حد معمولی به خانوا ...

چی بگم والا😕.اصلا زیاد نمیذارم به بچه هام نزدیک شه.ولی همین که یه دقه بچه ها رو میسپارم دستش شروع میکنه لالایی خوندن..

شوهرت که آدم سست عنصری نیست ازاون طرفم آدم قابل اعتمادکه سالم باشه وچیزی برنداره وبچه هاتونو درنبودت ...

آره میخوام همینکاررو کنم که لالایی قشنگی بخونم بره تو ذهنش

تا الان سعی کردم حساسیتمو نشون ندم

چی بگم والا😕.اصلا زیاد نمیذارم به بچه هام نزدیک شه.ولی همین که یه دقه بچه ها رو میسپارم دستش شروع م ...

تا شروع کرد به خوندن خودتون یه لالایی پخش کنید یا اگه اعتقاد دارین قران بذارید بچه ها با هاش ارامش میگیرند اونم دیگه نمیتونه بخونه