2777
2789

گفت ارزومه بمیرم راحت شم از قرض و بدهی و استرس زندگی

دلم براش سوخت 

انقدر ناراحت شدم ک نتونستم هیچی بگم و اومدم تو اتاق گریه کردم....چرا واقعا باید اینطوری باشه ما تازه یکساله عروسی کردیم...انقدر شوهرم بی حوصلس که دو هفته اس هیچ رابطه ای باهم نداشتیم  😪😔 حیف از جوونیمون واقعا ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم اوایل کرونا اینطوری بودیم چون کارش خابید حتی یه ماهم شده بود رابطه نداشتیم چون شبا تا صبح بیدار بود از اینور خونه میرفت اونور از اونور میومد اینور

الان تغییر شغل داد خداروشکر حل شد

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

این حرفو از زبون خیلیا شنیدم .😕ظاهرا ارزوی خیلیاس 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

امیدواری بهش بده. کمکش کن رابطتون حفظ بشه خیلی استرسش کم میشه. مردها وقتی ازدواج کردن چشمشون به زنشونه برای دلگرمی. با چیزهای کوچیک شادش کن. حتی تزیین غذا. استقبالش برو وقتی اومد. خودتو براش به بهترین نحو ممکن آماده کن تا هر دوتون لذت ببرید 

ای خدا همه اینجوری شدن عزیز خدا لعنت کنه مملکتو 

از الان جون هامون اینجوری بشن بعد میگن کشور سالمندی داریم 

طرف یا چ امیدی بچه بیاره تو این گرونی 

خدایا خودت به دادمون برس 

مردمت دارن دق میکنن 

ولی به روی خودشون نمیارن 

هرکی رو میبینی افسردگی گرفته😥

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

خدا به اونايي كرونا بده كه اين بلارو سر ماها ميارن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
خدا به اونايي كرونا بده كه اين بلارو سر ماها ميارن

ای گفتی اونا هیچیزیشون نمیشه سالم سالم ما بدبخت بیچاره هارو میگیره 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

[QUOTE=157817969]اشک منم دراومد.واقعا ناراحت کنندس ان شالله یه در بزرگ براتون باز شه[/QUOTE

عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم ...والا دره بزرگ برا هممون باز شه همه ایرانی هایی ک دارن این شرایطو تحمل میکنن