2777
2789
عنوان

شما جای من بودید عصبانی نمیشدید؟؟؟

1733 بازدید | 45 پست

امروز غروب رفتم خونه مادرشوهرم
دو هفته پیش مادرم ناگهانی فوت کرد حالم خیلی بده
دختر نکبت خواهرشوهرم یه زنگم بهم نزد هم هم قیافه میگرفت
بچه های خواهرشوهرام ساعت ۹/۵ شب رفتن بیرون ( بزرگن ) بچه من ۴ سالشه دنبالشون گریه کرد من بردمش داشتن بازی میکردن یکی از پسرا خورد به بچه من بچه م خورد زمین کف دستش یکم خراش برداشت همش گریه میکرد میگفت بریم دکتر ( ترسو هست )
مادرشوهرم همش به دختراش غر که چرا بچه هاتون جمع نمیکنید..... شوهرم اومد همچنان پسرم گریه میکرد سر سفره باز مادرشوهرم گفت تقصیر بچه های شماست ( به جون بچه هام من ساکت بودم ) بعد یه خواهرشوهر پر رو دارم گفت بچه نباید دنبال اینا گریه کنه منم گفتم آره بچه ۴ ساله من باید بفهمه بچه های ۱۵-۱۶ ساله نباید بفهمن ( حرف مادرشوهرم این بود. که چرا بیصدا نرفتن بچه من نفهمه )

پسرم ساکت نمیشد شوهرم بردش دم در منم عصبی شدم رفتم مادرشوهرم از سر سفره بلند شد اونم رفت دیدم شوهرم و. پسرم پا برهنه هستن

خونه مادرشوهرم طبقه همکف هست پنجره باز بود شنیدم خواهرشوهرام و اون دختر دریده خواهرشوهرم دارن پشت ما حرف میزنن منم عصبی شدم داد زدم گفتم دریده بذار ما بریم بعد پشتمون حرف بزن

سلیطه بلند شد زر زدن منم قاطی کردم گفتم ۸ ساله دارید پشتم حرف میزنید بابات ( شوهر خواهرشوهرم ) همه رو گفته .....

شوهر حرومزاده هم از اونا دفاع کرد

اومدیم خونه اینجا هم کلی بحث کردیم حرومزاده به خودم و خانواده م فحش های ناموسی داد

فردا مطمئنم بیشتر آتیش به پا میکنن

وای عزیزم شما 100 درصد مقصری ینی 100 درصد هااا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پسر ۴ ساله ات باید پشت سر اونا گریه کنه؟ 

با هیچی کار ندارم اما هیچ وقت اجازه ندید بچه با اطرافیان بیرون بره .اونوقت از این مشکل ها پیش نمیاد. 

راستش من بودم اگه میدیدم پسرم آروم نمیشه مودبانه خداحافظی میکردم و میومدم خونه خودم.

❤👬❤

شما بی تقصیر نیستی مشخصه باهاشون خیلی بد حرف زدی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
وای عزیزم شما 100 درصد مقصری ینی 100 درصد هااا

چرا؟؟؟
من ساکت بودم هیچی نمیگفتم حرصم گرفت شوهرم و بچه م پای برهنه تو کوچه بعد اون داشت پشت ما حرف میزد اصلا مگه اون مخاطب من یا مادرشوهرم بود؟؟ 

وایه چه چیزای الکی جنگ به پا کردی😐

من نکردم
۲ ساعت پسرم گریه کرد من چیزی نگفتم
بعدم رفتم بیرون داشت میگفت از سر شب قیافه گرفته
من حرفی نزدم مادرم فوت کرده ناراحت بودم

تو عصبانیت و فشار های روحی یه عکس العمل آنی نشون دادید و خب من بهتون حق میدم که چقدر تو فشار بودید ولی بازم....رفتار درستی نداشتید

مادرشوهرتون داشت از شما دفاع میکرد و بنظرم این خودش کافی بود 

چرا؟؟؟ من ساکت بودم هیچی نمیگفتم حرصم گرفت شوهرم و بچه م پای برهنه تو کوچه بعد اون داشت پشت ما حرف م ...

خب میتونستن کفش بپوشن😐

بعدام شما میگی اونا بزرگن انتظار داشتی بچه شما رو ببرن بیرون ؟ 

حتما مادرشوهرتون از شما دفاع کرده لجشون گرفته پشت شما حرف زدن 

با در نظر گرفتن فوت مادرتون و شرايط روحي بدتون خوب خانواده شوهرت بايد بيشتر دركت ميكردن و كوتاه ميومدن اما در شرايط عادي رفتارتون خيلي بد بوده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم