2777
2789
هرکدوم سیرتش زیباست

منم موافقم 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ولله  اصلا شاید عکس خودم ویه نفر دیگه اس میخوام ببینم نظر خواهرشوهرم چیه وووللله

پس یعنی جاریته اون پایینی ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا داداش خودم که هیچ کدوم چون سنش هنوز کمه 😂اما برا داداش شما باید ببینی کدوم حسنای بیشتری داره و باهم مچ ترن . اگه حالا واقعا خودت قرارهانتخاب کنی 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
اینو بگیرید

😁😁😁😁

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊

درود

اولا نظرات در رابطه با چهره ملاک شخصی و متغیری در افراد هست، به شخصه همه رو زیبا میبینم هر انسانی درجای خود ارزشمند و محترمه. 

دوما اینکار اصلا صحیح نیست، به فرض خواهر خواستگار شما عکستون رو در فضای عمومی قرار بدن و نظرخواهی کنن، میپسندین؟ 

سوما، شما اجازه بدین برادر محترم کسی رو انتخاب کنن که طرز فکر و سبک زندگی و اهداف و خصوصیات و .... متناسب با هم داشته باشن نه با خواهر داماد

خوشبخت باشند ان شاءالله ، هرچی خیره🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
ولله  اصلا شاید عکس خودم ویه نفر دیگه اس میخوام ببینم نظر خواهرشوهرم چیه وووللله

در اینصورت با موضوع دروغکی نیا بگو کدومو بگیریم واسه داداشم

و احتمالا چون خودت بالایی هستی فکر میکنی خیلی سرتری از پایینی

و طرف هم میخواد پایینی رو بگیره

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
برا داداش خودم که هیچ کدوم چون سنش هنوز کمه 😂اما برا داداش شما باید ببینی کدوم حسنای بیشتری داره و ...

پایینی عکس خودم بود بالایی هم😬😬😬😬

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺