2777
2789
مگه خدا چشه؟

خدا ک‌مهربونه ولی گفته شهیدان زنده هستن و نزد ما روزی میگیرند و اگه ادم زنده برات دعا کنه ممکنه در حقت مستجاب بشه ولی بازم گفته من از رگ‌گردن بهنون نزدیکترم هرچی میخواین از خودم بخواین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی خدا هس چه نیاز به بنده اش عزیزم؟

عزیزم شهدا واسطه میشن پیش خدا

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

بله عزیزم من در بارداری۴۰هفته و دو روز بودم ولی هیچ اثری از درد زایمان نداشتم شب دعا کردم ایشون واسطه شن من فردا بیمارستان بستری شم...

فرداش ک رفتم بیمارستان یه سونو دادم گفتن آب کیسه آب خیلی کمه باید اورژانسی بستری شی...

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
من اصلا قصدتوهين به كسي وعقيده اي روندارم امانظرخودم روميخوام بگم همش چيزي رو ازخودخدابخوايم خيلي ...

گاهی ما وقتی یه خواسته ای از یه فردی داریم،به فرد دیگه ای رو که محترم هست رو برای واسطه میفرستیم،

برای خدا هم میشه یه واسطه فرستاد