الاسکا مدیر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 عنوان یعنی واقعا شهید ابراهیم هادی میتونه کمکی کنه | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 41 پست خیلی برام جالبه بدونم لطفا هرکی براش پیش اومده بگه 1399/07/10 | 22:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 مگه خدا چشه؟ خدا کمهربونه ولی گفته شهیدان زنده هستن و نزد ما روزی میگیرند و اگه ادم زنده برات دعا کنه ممکنه در حقت مستجاب بشه ولی بازم گفته من از رگگردن بهنون نزدیکترم هرچی میخواین از خودم بخواین
سرآشپزخانوووم عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1066 تا وقتی خدا هس چه نیاز به بنده اش عزیزم؟ عزیزم شهدا واسطه میشن پیش خدا خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
khatoon_banoo عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 3412 شهدا پیَش خدا عزیز هستن،برای همین میتونن برای ما پیش خدا واسطه بشن خودمونم پیش خدا عزیزم
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 8111 تا وقتی خدا هس چه نیاز به بنده اش عزیزم؟ مگه کسی گفته ایشون هداس تو فقط شهید رو واسطه قرار میدی همین که با زبان و قلب پاک از خدا بخای .
آسمان۷۷ عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 17624 چرا من رفتم امامزاده بام اینجوری برخورد کردن؟ کاش دلها در چهره ها بود.....
زهرا_مامانیh عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 603 بله عزیزم من در بارداری۴۰هفته و دو روز بودم ولی هیچ اثری از درد زایمان نداشتم شب دعا کردم ایشون واسطه شن من فردا بیمارستان بستری شم...فرداش ک رفتم بیمارستان یه سونو دادم گفتن آب کیسه آب خیلی کمه باید اورژانسی بستری شی... کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
samirooooooooooooa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 8112 ميده ميده ميده من گرفتم من خيلي روسيام خيلي زود حاجتمو داد
rooooziii عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 1607 بله عزیزم من در بارداری۴۰هفته و دو روز بودم ولی هیچ اثری از درد زایمان نداشتم شب دعا کردم ایشون واسط ... چه ربطی به اون داشته برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین😘❤❤
ساملی عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1044 مگه کسی گفته ایشون هداس تو فقط شهید رو واسطه قرار میدی همین که با زبان و قلب پاک از خدا بخای متاسفانه من اعتقاد ندارم🙏❤ اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡
hoooooooom73 عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 551 بله بار ها و بار ها ب واسطه شهدا و ائمه از خدا حاجتمو گرفتم❤️چون میدونم اینا برای خدا خیلی عزیزن و خدا هم خودش گفته اینکارو بکنیم
فرشته_مامان_دختری عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 6082 من اصلا قصدتوهين به كسي وعقيده اي روندارم امانظرخودم روميخوام بگم همش چيزي رو ازخودخدابخوايم خيلي ... گاهی ما وقتی یه خواسته ای از یه فردی داریم،به فرد دیگه ای رو که محترم هست رو برای واسطه میفرستیم،برای خدا هم میشه یه واسطه فرستاد