2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای ارزوی من خوشبحالت رتبت چند بود؟ 

من آزاد بودم از صفر😁. یادم نمیاد رتبمو. ولی روزی ۶ ساعت یکسال حدودا خوندم تا قبول شدم . من سال ۹۵ بودم و ی مدت برای مهاحرت دانشگاهمو نرفتم . بعد مهاجرتم نشد دوباره بازگشت ب تحصیل خوردم

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خیلی خوبه

چن سالته عزیزم ؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
معلم چی؟  منم دوست دارم دبیر بشم😍

دبیری الهیات میخونم ولی معلوم نیست برم سرکار چی تدریس کنم آخه خیلی پراکنده است و زیر شاخه داره

الهیات: فلسفه،منطق،قران،دین و زندگی،عربی و تاریخ اسلام....از بین این کتابها باید تدریس کنم😬😬😬

انشالله به خواستت میرسی🥰😍

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من رشته‌ی لیسانسمو با اصرار خانواده خوندم و دوست نداشتم فوق و دکترا  رشته‌م رو عوض کردم و خودم انتخاب کردم خیلی لذت بردم و می‌برم. 

به نظرم لیسانس گرفتن صرف نظر از علاقه به درس و... برا اکثر افراد مخصوصا زن‌ها تجربه‌ی خوبیه چون به شکل‌گیری و رشد شخصیت اجتماعی آدم هم کمک می‌کنه اما تحصیلات تکمیلی واقعا باید علاقه وجود داشته باشه. من ابدا نمی‌تونم تصور کنم رشته‌ی لیسانسمو (با شرایطی که تو ایران تدریس می‌شد) می‌تونستم برا فوق و... ادامه بدم. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
دبیری الهیات میخونم ولی معلوم نیست برم سرکار چی تدریس کنم آخه خیلی پراکنده است و زیر شاخه داره &nbs ...

هر چی باشه مهم اینه شاغلی عزیزم

ان شا الله تو هم موفق باشی😍❤️

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔