2777
2789
عنوان

مهمون دارم اما شوهرم نمیااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
بگو اتفاقی واسه ننش پیش اومده نمیتونه خودشو برسونه 😂 بعد الکی گوشی رو بردار خودتو مضطرب نشون بده

نهههههههه یهو میبینی شوهرش پشیمون میشه بر میگرده حاشا میکنه آبروی استارتر میره

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

بگو پاش شکسته نمیتونه بیاد😬😬

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیش خاموشه

بگو کرونا گرفته فعلا قرنطینه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

اینکه شوهرت لج میکنه یا بچه بار اومده یا وقتی راجب موضوعی حرف میزنه ارزشی به حرفها یا خواسته اش نمیزاری ..

بیخیال شوهرت..

بگو شیف وایساده به جای دوستش .. شارژش تموم شده خاموشه.. بیاید ما شام بخوریم تا سرد نشده.. بعدا هم با یه مشاور به صورت جدی این مشکلت رو از ریشه حل کن تا دیگه این رفتارشو تکرار نکنه.. اگر این تنها گذاشتن و گوشی خاموش کردن تبدیل به عادت بشه و سنش هم بالا بره و درست نکنیش دیگه هیچ وقت ازش رفتار نردونه نمیبینی هرجا بخواد لج میکنه و ازین بلاها سرت میاره..

بگوووو فلج شده نمیتونننههههه بیاااد شب که اومددد خووونه روزگارشوووو سیااااه کن ی دروغی بگو دیگه😡😡😡😡

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی