2777
2789
عنوان

محبین و علمداران حضرت زهرا

154 بازدید | 16 پست

سلام خانما من از طرف کاربر رویا۳۱۳ هستم ایشون کاربریش ترکیده من از طرف ایشون پیغامی دارم هر کسی که چادرش خیلی کهنه شده و یا میخواد چادری بشه و تا آخرش پای چادرش بمونه در خواست دوستی بده این اخرین فرصتتونه دیگه به ایشون نمیتونین دسترسی داشته باشید 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
یه خانمی رو میشناسم چادرش کهنه است.

بهم درخواست دوستی بدید بهتون شماره ایشون رو بدم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه کار خوبی میککن بگین به نیت حضرت زهرا چادر بدن وازشون بسیار بسیار التماس دعا دارم 

چشم حتما پیغام شما رو به ایشون میدم محتاجیم به دعا ما هم از شما التماس دعا داریم

چه کار می کنن ایشون؟

من خودمم به تازگی با ایشون آشنا شدم ایشون به کسانی که میخوان چادری بشند خیلی کمک میکنند از لحاظ انگیزشی و اینا من خودم از ایشون کمک خواستم درمورد حجاب و خیلی راهنماییم کردند از خودشون خواستم براتون توضیح بدند هروقت جواب دادند پیامشون رو میذارم توی تایپیک

ممنون.این خانم که من میشناسم خودشون چادر رو دوست دارند.

خواهش میکنم میدونم عزیزم ایشون این پیغام رو دادند که من برسونم از جزئیات اطلاعی ندارم شرمنده

چه کار می کنن ایشون؟

چادر توسط خیرین جور میکنم و به افراد نیازمند هدیه میکنم.نمیخوام علم حضرت زهرا بخاطر گرونی روی زمین بیفته(پاسخ دادند به سوالتون)

عزیزم چه کار خوبی میککن بگین به نیت حضرت زهرا چادر بدن وازشون بسیار بسیار التماس دعا دارم 

به ایشونم بگو من خودم روسیاه و گنه کارم

ولی تک تک قدم هام و کارهام نذر ظهور امام زمان (جواب ایشون)

به ایشونم بگو من خودم روسیاه و گنه کارم ولی تک تک قدم هام و کارهام نذر ظهور امام زمان (جواب ایشون)

درسته عزیزم ولی من شنیدم برای هرکسی حتی دوستتون هدیه اگه چادر میخرین نیت حصرت زهرا کنید چدن ایشون چادرشون پاره بود 

ان شالله امام زمان به خواست خدا مشکل هارو همراه خودش ببره و مارو راحت کنه از غصه 

درسته عزیزم ولی من شنیدم برای هرکسی حتی دوستتون هدیه اگه چادر میخرین نیت حصرت زهرا کنید چدن ایشون چا ...

انشاا... اقا امام زمان ظهور کنند به زودی و همه مشکلات حل بشه حتما پیامتون رو به ایشون می رسونم