2777
2789
عنوان

از قانون های آشپزخونتون بگید

3702 بازدید | 104 پست

مثلا حیات خلوت ندارید چه جوری سرخ کردنی و .....که خیلی دود و دم داره رو تو آشپزخونه میپزید....و سوال دومم ظرفهای بزرگ رو کجا میزارید خشک بشه بعد جمع کنید یعنی مهمان داشته باشید ظرفهای زیاد رو میشورید هنوز خیسن فوری فوری حین شستن کجا میزارید؟ازنکات تمیز بودن و ایده بگید واسه آشپزخونه.....

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تو رو به فاطمه زهرا کنید امشب شب آخر زندگیم باشه

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنگام سرخ کردن مامانم با عجز داد میکشه

هووووود رووووو روشننننن کننننننن😐✔

بعد از هرغذا هم گاز دستمال😐

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

ما مطبخ داربم واسه پخت وپز اشپزخونه اصلی اکثرا تمیزه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ظرفارو فوری میشورم.

تو اب چکان میزارم

بعدم ابشون رفت سریع خشک میکنم.

سرخ کردنیا رو باحرارت ملایم سرخ میکنم چون دود کنه هم کثیف کاریه هم برای سلامتی مضره.

کسیم نباید تو آشپزخونم وارد شه،نمیزارمم کسی برام ظرف بشوره یا به یخچالم دست بزنه

سرخ کردنی تو بالکنه.. همیشه

تازه عروسم تاحالا مهمون نداشتم اما اگه مهمون بیاد ظرفارو ک شسته شد میچینم رو میز ناهار خوری خشک بشع..یا نمگیر پهن میکنم زمین خوب خشک بشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من حیات یا جای دیگه ندارم واسه سرخ کردن هم همون رو گازم انجام میدم آخر سر همه جا با یه اسکاچ و ریکا و گاز پاک کن اینا دوباره تمیز میکنم. 

معمولا واسه مهمونی اینا پارچه تمیز پهن میکنم رو کابینت. ظرف هارو میذارم روش. خشک شد جا به جا میکنم 

تو رو به فاطمه زهرا کنید امشب شب آخر زندگیم باشه

خداااااا نكنه اين چه حرفيه دختر 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ما مطبخ داربم واسه پخت وپز اشپزخونه اصلی اکثرا تمیزه

میشه عکسشو ببینم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من رو نمگیر میزارم بعد تند تند مهمون اومدنی جمع میکنم میزارم جاشون

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩