2777
2789
عنوان

خواهرشوهره چش شده اخه یه دفعه ای😖

239 بازدید | 14 پست

خواهرشوهر خواهرمو میگم

خیلی بچه سر براهی بود.۳۸ سالشه.

یه دفعه قیام کرده که میخوام خونه مجردی بگیرم.باهاش که مخالفت کردن پای کل خانواده رو کشیده وسط و به هر کس و ناکسی گفته که میخواد با یه نفر زندگی کنه.

به باباشم زنگ زده که ۴۸ ساعت فرصت داری برام خونه بگیری با اثاث کامل وگرنه رسوای عام و خاص میکنمت.بعدشم رفته دم محضر به پدرش زنگ زده پاشو بیا منو صیغه کن😐بدبختی اینه پسره نکرده حتی یه زنگ به پدر دختره بزنه.از اون بدتر هم اینه که پسره زن داره با دو تا بچه تو شهر دیگه.اخر پدر دختره مجبور شده بره دیدن پسره.پسره گفته من دخترتو نمیخوام.دخترته که منو میخواد.من نه عقدش میکنم نه حتی امادگی ازدواج مجدد دارم.بهش گفتم خونه اماده کنه با جهزیه تا صیغش کنم😐

بعد پدره همه اینا رو به دخترش گفته ولی دختره عجیب اصرار داره با این ادم صیغه کنه بره زیر یه سقف😑

عجیبا غریبا

واقعا فازش چیه اینجوری میکنه اخه😑زن دوم بشه اونم صیغه اونم یه ادم که دستش به دهنش نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄ولش کنید زندگی یه زن دیگه رو خراب نکنه😐

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

شاید رابطه ای داشتن و دختره از ترس اون میخواد صیغه بشن اونم بااطلاع خانوادش ک بعدا حرفی درنیارن براش یا ابروشو ببرن؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
اخه خیلی دختر بی حاشیه ای بود  نه اهل تیپ زدن نه اهل دیر اومدن و این برنامه ها نه هیچی

یا تو خوب نشناختیش یا چیزی این وسط هس که شماها نمی دونید و اون دختره مجبور شده

اخه خیلی دختر بی حاشیه ای بود  نه اهل تیپ زدن نه اهل دیر اومدن و این برنامه ها نه هیچی

شاید مشکلی واسش پیش اومده

شایدم با حاشیه بوده و ادا درمیاورده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
خو ولش کنن میخواد بره خراب کنه دیگه😐

خب بدون اجازه باباشچیکار میخاد بکنه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍