2777
2789
عنوان

بابای خسیس

164 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم خودم میخوام انگشترمو بفروشم ۶تومن پولشه. دکتری ک میخوام عمل کنم پولش۸تومنه. حالا بهش میگم دوتومن پول بده ک بزارم روش نمیده.میگه صب کن تا عید. پارسالم بش گفتم گفت بزار سال دیگه امسالم ک میگه بزار عید. بخدا خستم کرده . امروز میخواستم برم نوبت عمل بزنم بیعانه ۲۰۰تومن پول میخواست بهم نداد . زده بسرم برم کار کنم ۲۰سالمه مجبورم برم تو شهری ک دانشگاهمه کارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرصتش دیگه گذشت. یه وام تحصیلی ثبت نام کردم قبلا اونم ۷۰۰تومن بیشتر نیس

۷۰۰ تومن با چقدر کارمزد

من دوستم پارسال ۵ تومن از دانشگاه وام گرفت

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡

کجامیخوای عمل کنی؟ببخشیدهمون اول که زنگ میزنی برانوبت دهی باید۲۰۰تومان بریزی؟ی ماه طول میکشه تانوبتت بشه؟

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
کجامیخوای عمل کنی؟ببخشیدهمون اول که زنگ میزنی برانوبت دهی باید۲۰۰تومان بریزی؟ی ماه طول میکشه تانوبتت ...

دکتر اشرفی. وقتی میری مشاوره میخوای نوبت عمل بزنی باید بیعانه بدی

دکتر اشرفی. وقتی میری مشاوره میخوای نوبت عمل بزنی باید بیعانه بدی

یعنی تلفنی نمیشه نوبت بگیری بعدپول واریز کنی؟اخه من بچم دنیا بیاد میخوام اینجا نوبت بگیرم بعدبرم سهرخودمون دیگه معطل نشم....ی ماه طول می‌کشه تانوبتت بشه؟

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
یعنی تلفنی نمیشه نوبت بگیری بعدپول واریز کنی؟اخه من بچم دنیا بیاد میخوام اینجا نوبت بگیرم بعدبرم سهر ...

نمیدونم دقیق عزیزم. باید زنگ بزنی بپرسی. ولی باید معاینه کنه بت بگه هزینه چقدر میشه