2777
2789

من زینک میخورم خیلی خوبه برا تقویت ناخن و مو 

با روغن زیتون یا نارگیل هم ماساژ میدم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من ناخنام ترده بلند میشه ولی تا میام یکاری کنم میشکنه

جدیدا دارم زینک پلاس میخورم میگن هم برای مو و ریزشش خوبه هم ناخن

فعلا چهار روز خوردم امشب پنجمیه

نمیدونم نتیجه بگیرم یا نه🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخنام ترده بلند میشه ولی تا میام یکاری کنم میشکنه جدیدا دارم زینک پلاس میخورم میگن هم برای م ...

هرشب میخوری؟؟ مال منم میشکنه زود

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
 هرشب میخوری؟؟ مال منم میشکنه زود

اره همراه با غذا

بیشتر از یدونه در طول ۲۴ ساعت جذب نمیشه دفع میشه

یدونه در ۲۴ ساعت کافیه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اره همراه با غذا بیشتر از یدونه در طول ۲۴ ساعت جذب نمیشه دفع میشه یدونه در ۲۴ ساعت کافیه

بعد ربطی به اشتهانداره چاق که نمیکنه؟؟

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
بعد ربطی به اشتهانداره چاق که نمیکنه؟؟

ن کاری ب اشتها نداره عزیزم

برای تقویت مو و ناخن و سلامتی پوسته

مرسی مهربونم😙

🌹🌹🌹🌹