2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا علوم آزمایشگاهی؟

540 بازدید | 14 پست

بچه ها من از شغل معلمی و هر چی که به مدرسه مربوط میشه نفرت دارم🤦‍♀️...پیراپزشکیارو خیلی دوست دارم..از طرفی بازار کار قشر فرهنگی خیلی بهتر از رشته علوم آزمایشگاهیه..واقعا موندم چیکار کنم😓..نظر شما چیه

خواهشا راهنماییم کنین❤

لطفا برای آرامشم دعا کنید🌹                                                به یک پرستار بچه جهت آرام کردن کودک درونمان نیازمندیم:))❤💙❤...شده دلتنگ کسی باشی و از شدت حزن" وحشی و هار شوی پاچه بگیری همه را"؟      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسامی دعوت شدگان اومده؟

نه ولی متاسفانه دعوت میشم برا مصاحبه

لطفا برای آرامشم دعا کنید🌹                                                به یک پرستار بچه جهت آرام کردن کودک درونمان نیازمندیم:))❤💙❤...شده دلتنگ کسی باشی و از شدت حزن" وحشی و هار شوی پاچه بگیری همه را"؟      

دنبال علاقت برو خوب

تو که مرد نیستی درامد انچنانی لازم داشته باشی😐

اگه سرمایه داری ازمایشگاه بزنی ک چه عالی علوم ازمایشگاهی بسیار شغل پر درامدیه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
چیزی که درت باعث نفرت شده رو، تو معلم شو و عوضش کن. یا لااقل برای  عوض کردنش تلاش کن

این تنفر بخاطر این نیس که از معلمی کینه داشته باشم واقعا اعصاب تدریس ندارم خیلی بدم از تدریس میاد😩

دنبال علاقت برو خوب تو که مرد نیستی درامد انچنانی لازم داشته باشی😐 اگه سرمایه داری ازمایشگاه ب ...

اوني كه ازمايشگاه ميتونه بزنه پزشك متخصص پاتولوژي يا phdميكروب كه علوم پزشكي خونده باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
اوني كه ازمايشگاه ميتونه بزنه پزشك متخصص پاتولوژي يا phdميكروب كه علوم پزشكي خونده باشه 

با استخدام یه مسئول فنی حتی کسی ک دیپلم تجربی ام داره میتونه ازمایشگاه بزنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
با استخدام یه مسئول فنی حتی کسی ک دیپلم تجربی ام داره میتونه ازمایشگاه بزنه

شايد قبلا ميتونسته ولي الان به هيچ وجه نميتونه حتي قبلا به phdهاي ميكروب دانشگاه ازاد هم مجوز ميدادن ولي الان ممنوع كلا فقط متخصص اسيب شناسي متخصص علوم ازمايشگاه دكتري حرفه اي علوم ازمايشگاه باليني با phd هاي ميكررب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
شايد قبلا ميتونسته ولي الان به هيچ وجه نميتونه حتي قبلا به phdهاي ميكروب دانشگاه ازاد هم مجوز ميدادن ...

میکروب دانشگاه آزاد ک از اولم مجوز نمیدادن چون وزارت علومی ان

فقط میکروب وزارت بهداشت مجوز ازمایشگاه داره

من خودم دانشجوی ارشد میکروبیولوژی ام

رشته تون چیه؟

تجربی