2821
2789
عنوان

خودموبدبخت کردم

585 بازدید | 50 پست

تواوج جوونی چقددل مرده شدم چقددلسرشدم چقدکم حرفوبیحوصله شدم. ازهمه مهمتراصلااعتمادبنفس ندارم صبحی ب شوهرم گفتم بروبرام ریمل بگی خودم نمیدونم چرااصلااعتمادبنفس ندارم. فقط ۲۲سالمه. دوتابچه دارم همش تقصیر مامانم بود.چرانذاشت بچگیموکنم نمیگم بزورمجبورم کردولی آخه میتونست نزاره کل موهام داره سفیدمیشه. خودم هنوزمادرمیخواستم. شوهرم خیلی بده. ن میزاره جایی برم ن خودش میبرتم باکسی رفتوامدنداریم. منم دوس دارم ناخون بکارم دوس دارم آرایش کنم دوس دارم لباسای قشنگ بپوشم. همش بهم طعنه میزنه باحرفاش دلمومیکنه. تک فرزندم باباهم ندارم. دلوامیدم ب خونه ی مادرمه ک وقتی میرم بعدیکساعت شروع میکنه کی میرین چرانمیرین چی میخاین شام بخورین بچهااذیت میکنن دعواشون میکنه خستم میکنه پیشمون میشم ازاومدنم. هزارجورمریضی گرفتم پادرد.کمردرد. افسردگی.همشوباگریه نوشتم دلم خیلی گرفته حتی یه دوست ندارم. ایخدا دیگه خسته شدم همش گریه بیصدا. جوونیم تباه شد.خلاصه شدم تولباس شستن ظرف شستن.......خودمویادم رفتم نمیتونم حرف بزنم شوهرم میگه همه همینن بچسب ب زندگیت. خب منم آدمم بخداخسته شدم هیچکسوندارم اومدم فقط دردودل کنم😭

من همه اینا که گفتی هستم+ شوهرم بهم خیانت هم میکنه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخی عزیزم  بنام خدا ی بدبخت  هستم 😓

ولی ببین اینجوری پیش بری خودتو نابود کردی منم تا همین الان ک این پیامو بدی افتاده بودم بیا ی کاری کنیم حالمون خوب شه 

منکه اینقدر غر زدم شوهرمم  آسی کردم 

میای باهم استارتشو بزنیم ؟! 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

بخداهمسنای من تازه عقدکردن کلی ذوق دارن چون بچه نیستن عقل دارن میدونن باکی چجوری رفتارکنن ولی من بچه بودم ۱۶سالم بودهمش بچه بازی شدهمش دعوا نفهمیدم سیاست نداشتم مامانم بایدیادم میدادنصیحتم میکردک....ای خدا 

منم الان افسردگی دارم

شاید شرایطم دقیقا مثل شما نباشه

ولی خب حال روحیم خیلی بده

یه آدم دلسرد و بی انگیزه و بی حوصله و همیشه خسته

ولی تصمیم گرفتم تغییر کنم

به خودم گفتم تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی

پس خودت به خودت کمک کن

عزیزم خودتو ناراحت نکن. برو تو نت کاراهای هنری یاد بگیر خیلی روی روحیه تاثیر میگذاره. ورزش کن هر روز. صبح قبل از اینکه بچه هات بیدار شن. گل و گیاه بگیر تو خونه بذار. برای خودت چایی دم کن بشین کنار گل و یاهات و با ولع بخور. 

ارتباطت با خدا رو قطع نکن. برای خودت و خدا ی خلوتی دست و پا کن.

الحمدلله علی کل حال

عزیزم ماهایی که مثلا بچگی کردیم و زود ازدواج نکردیم و داریم ب ۳۰‌ نزدیک میشیم بازم کلی غصه تو دلمونه،نه سر کار رفتیم نه ازدواج کردیم،الانم که خیلی از جوون ها شرایط ازدواج رو ندارن،من تصمیم گرفتم کنار بیام با شرایطم

شما هم سعی کن کنار بیای کاریه که شده ازدواج کردی و دو تا بچه داری الان وقت جا زدن نیست،دستاتو بذار رو زانوهات بلند شو،اشکاتو پاک کن،سعی کن یه کم تغییر ایجاد کنی تو زندگیت،خصلت های خوب شوهرتو تقویت کن بدی هاشو نادیده بگیر،الان خونه نشستن داره عمومی میشه تا حدودی

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚

اگ شوهرت نمیزاره از خونه بیرون بری خب سعی کن تو خونه فعالیت داشته باشی لباسای قشنگ بخر به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن 

غذا های جدید درست کن کیک پزی کن 

اگر  علاقه داری به هنری مثلا خیاطی دنبالش کن 

سعی کن هر روز که میگذره پیشرفت داشته باشی 

موسیقی گوش کن و سعی کن کن روحیه ات خوب باشع

بخداهمسنای من تازه عقدکردن کلی ذوق دارن چون بچه نیستن عقل دارن میدونن باکی چجوری رفتارکنن ولی من بچه ...

الان دیگه گذشته رو بیخیال حرص رفتار و غر و ناز و اطوار دخترای حالارو هم بزار کنار 

خودت جمع و جور کن شوهرتو عوض کن 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز