2777
2789

یه گلدون شمعدونی دارم ک سال پیش خودم کاشتمش وضعش خوب بود و داشت رشد میکرد ک از عید شرو ب خشک شدن کرد منم امروز دیگ دیدم کلا خشک شده از خاک دراووردم ک بندازمش دور 

دیدم ته اون شاخه ها با چیزی شبیه تره ای ک تو سبزی خوردن هست یه چیز طناب مانند ولی طناب نیست گیاهه سه تا گره خورده بود منم انداختم تو سطل اشغال و گره هاشو باز کردم و روش تف کردم خودم کاشتمش و ب یاد ندارم چنین کاری کرده باشم!

تورو خدا بگین چی بوده سحر و جادو کردن ینی برای ما؟

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا پرسیدم چون کلا دعا و گره توی گلدون برای بچه دار شدن و نشدن هست...

واقعا ینی جادو کردن ما بچه دارنشیم

متأسفانه.....

شوهرم مشکل کمبود اسپرم داره نکنه کار خودشه برای بچه دار شدن؟اینجوری میشه؟

اخه ما کلا کسی رفت و امد نداره خونه ما چطوری میتونن پنهانش کنن 

شوهرم مشکل کمبود اسپرم داره نکنه کار خودشه برای بچه دار شدن؟اینجوری میشه؟ اخه ما کلا کسی رفت و امد ...

برو پیش کسیکه بلده ماهره اونی که تو.گلدون پیدا کردی نباید کاریش میکردی تغییرش میدادی برو اونجا حالا عیبی نداره ازش بپرس چیکار کنی....

برو پیش کسیکه بلده ماهره اونی که تو.گلدون پیدا کردی نباید کاریش میکردی تغییرش میدادی برو اونجا حالا ...

نباید دست میزدم ینی بهش  گره هاشو بازکردم فقط 

عیب نداره ولی نباید دست میزدی ولی حتمممممممممممما برو بپرس همین

اره میرم بزار شوهرم بیاد میشه فهمید کی اینکارو کرده؟